Dhimas Awim Maturnuwun Chord

[Intro]
C G Am Em 
G#  G

[Verse]
C       G
ono cerito
       Am        Em
naliko jaman semono
F             C
koe ninggal lungo
   Dm               G
gandeng mbek wong liyo

C         G
wes ora popo
      Am        Em
atiku iki wes lilo
F             C
wes tak pasrahno
  Dm         G
karo Sing Kuoso

Am
 bien koe janji
       Em
jare sehidup semati
F
 tapi opo bukti
         G
koe mblenjani janji

[Chorus]
            F
 maturnuwun nggo awakmu
 G             Em              Am
  nglarani ati ku ninggalke aku
       Dm
 wes lilo aku
    G                  C  C7
 raiso nyanding sliramu

               F
 wes tak jembarno atiku
 G             Em               Am
  ra gagas awakmu seng gawe tatu
         Dm
 wes ben karepmu 
  G                 C
 aku ra bakal ganggu

[Musik]
Am  Em  F  C G
Am  Em  F  G

C          Em
tau ngrasakno
       Am          Em
lorone ditinggal lungo
    F         C
s'najan ati loro
      Dm      G
tapi aku iso opo

C           Em
pancen nasibku
        Am        Em
pisahan karo sliramu
F            C
wes tak iklasno
 Dm       G
aku ora popo

Am
 bien koe janji
       Em
jare sehidup semati
F
 tapi opo bukti
         G
koe mblenjani janji

[Chorus]
            F
 maturnuwun nggo awakmu
 G             Em              Am      
  nglarani ati ku ninggalke aku
       Dm
 wes lilo aku
    G                  C  C7
 raiso nyanding sliramu

               F
 wes tak jembarno atiku
 G             Em               Am
  ra gagas awakmu seng gawe tatu
         Dm
 wes ben karepmu 
  G                 C  C7
 aku ra bakal ganggu

               F
 wes tak jembarno atiku
 G             Em               Am
  ra gagas awakmu seng gawe tatu
         Dm
 wes ben karepmu 
  G                 C
 aku ra bakal ganggu
         Dm
 wes ben karepmu 
  G                 F Fm C
 aku ra bakal ganggu



Chord Gitar Terkait