Didi Kempot Jenang Glepung Chord

[Intro]
C G D G D
 
[Verse]
         G
jenang ketan sing mbiyen tak gawakke
           G             D
durung kok incipi kepiye rasane
D
pait opo legi, durung kok incipi
  C                           G    -G7
tekan kene lawange malah di kunci

  C                    G
piye nasibe jenangku iki
              D
tiwas tekan kene ora di rasakke
                  G      G7
rugi tenan leh ku nggawe

[Chorus]
                      C
  ning sawah aku yo macul dewe
                      G
  nandur ketan kanggo kowe
                D             
  setu nganti senen 
            D
  ora tau leren
                G     G7
  saiki aku wes panen

                      C
  panen pari sing ono wulune
                   G
  yo kuwi ketan arane
                D
  ketan dadi glepung 
                  D
  tak tutu ning lesung
                   G     G7
  kowe lungo aku bingung

[Musik]
C G Am D G D 

         G
jenang ketan sing mbiyen tak gawakke
           G               D
durung kok incipi kepiye rasane
D
pait opo legi, durung kok incipi
  C                            G    -G7
tekan kene lawangmu malah di kunci

  C                    G
piye nasibe jenangku iki
              D
tiwas tekan kene ora di rasakke
                  G      G7
rugi tenan leh ku nggawe

[Chorus]
                      C
  ning sawah aku yo macul dewe
                   G
  nandur ketan kanggo kowe
                D             
  setu nganti senen
            D
  ora tau leren
                G     G7
  saiki aku wes panen

                      C
  panen pari sing ono wulune
                   G
  yo kuwi ketan arane
                D
  ketan dadi glepung 
                  D
  tak tutu ning lesung
                   G     G7
  kowe lungo aku bingung

                      C
  ning sawah aku yo macul dewe
                   G
  nandur ketan kanggo kowe
                D             
  setu nganti senen 
            D
  ora tau leren
                G     G7
  saiki aku wes panen

                      C
  panen pari sing ono wulune
                   G
  yo kuwi ketan arane
                D
  ketan dadi glepung 
                  D
  tak tutu ning lesung
                   G      
  kowe lungo aku bingung
                D
  ketan dadi glepung 
                  D
  tak tutu ning lesung
                   G      
  kowe lungo aku bingung

[Outro]
C D G



Lihat Semua Chord Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Terkait: