Kunci Gitar Dremban - Gowo Balik Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Dremban - Gowo Balik Chord

Intro]
C D Bm Em
Am Cm D

[Verse]
G  D/F#           Em        D
aku ra ngerti dalan pikiranmu
 C               Bm      Am         D
aku wong sing mbiyen tau mbok sio-sio
G  D/F#            Em         D
aku ra ngerti karo kekarepanmu
 C             Bm     Am           D
aku wong sing ora tau mbok anggep ono

C           D    Bm        Em
kowe ra ngerti perjuanganku
           Am
nglunturke rosoku iki
         Cm           D   
ngapus kenangan ning ati

[Chorus]
 C    D
 saiki aku 
     Bm          Em
 wes karo wong liyo
  Am         Cm
 ati iki wes bahagio
        D
 kowe balik gowo tresno

 C       D
 wes gowo balik
   Bm             Em
 kenangan sing mbiyen kae
   F          D         G
 kabeh kuwi kudu dilalekne

[Musik]
G D C D G G-D/F#
Em Bm C D G

C           D    Bm        Em
kowe ra ngerti perjuanganku
           Am  Bm  C
nglunturke rosoku iki
A        D
ngapus kenangan ning ati

[Chorus]
 C    D            Bm          Em
 saiki aku wes karo wong liyo
  Am         D
 ati iki wes bahagio
        G            Dm G
 kowe balik gowo tresno

 C       D
 wes gowo balik
   Bm     B/D#    Em
 kenangan sing mbiyen kae
   Am         D         G
 kabeh kuwi kudu dilalekne

 C       D
 wes gowo balik
   Bm             Em
 kenangan sing mbiyen kae
   Am     -Bm
 kabeh kuwi
   Cm         D        G
 kabeh kuwi kudu dilalekne

[Outro]
G Em Am Cm -D
G
Lihat Semua Dremban Chord


close

Chord Dremban Lainnya