Kunci Gitar Gafarock - Yen Ono Liane Chord




Gafarock Yen Ono Liane Chord

[Intro]
C D Am Em
Am B

[Verse]
        C         D
wis tak rasakno suwe
       Am         Em
tresno hambar rasane
    Am                     B
ono sing ilang, ra koyo awale

         C         D
aku ngeroso kowe bedo
         Am             Em
saben ngomong keroso dusto
         Am              -F#m     B
opo sing pok tutup-tutupi ning mburi?

           C
uwis tak cobo tetep percoyo
       D
marang kowe
           Em
ora mikir elek'e

        C
tapi tambah mrene tambah
         D
kroso ra beres
 B                    Em
ono wing liyo ning atimu
        Am               F#
'najan ora jujur marang aku
            B
tapi aku kroso o o

[Chorus]
     Em          D
 yen wis ora tresno
       Am        Em
 luwih apik omongno
     Em        Am
 yen wis ora betah
         B        Em
 ayo nggoleki dalane

     Em      D
 yen ono liyane
          Am     Em
 tak genahno awakku
       Em          B
 ojo terus koyo ngene
     B        Em
 nggawe aku loro

[Musik]
C D EmC Bm Em
C D EmC D Em B

           C
uwis tak cobo tetep percoyo
       D
marang kowe
           Em
ora mikir elek'e

        C
tapi tambah mrene tambah
         D
kroso ra beres
 B                    Em
ono wing liyo ning atimu
        Am               F#
'najan ora jujur marang aku
            B
tapi aku kroso o o

[Chorus]
     Em          D
 yen wis ora tresno
       Am        Em
 luwih apik omongno
     Em        Am
 yen wis ora betah
         B        Em
 ayo nggoleki dalane

     Em      D
 yen ono liyane
          Am     Em
 tak genahno awakku
       Em          B
 ojo terus koyo ngene
     B        Em
 nggawe aku loro

     Em          D
 yen wis ora tresno
       Am        Em
 luwih apik omongno
     Em        Am
 yen wis ora betah
         B        Em
 ayo nggoleki dalane

     Em      D
 yen ono liyane
          Am     Em
 tak genahno awakku
       Em          B
 ojo terus koyo ngene
     B        Em
 nggawe aku loro

[Outro]
Em Am B
Em



Chord Gitar Terkait