Kunci Gitar Ghea Barbie - Suwun Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Ghea Barbie Suwun Chord

[Intro]
F G Em A
Dm G C G

[Verse]
C       G
ademe howo iki 
Am     Em   F          C
marai aku kelingan karo kowe
           Dm          G
mbiyen jik gandeng awakmu

 C        G
opo kowe iseh eling
  Am      Em
karo aku iki
   Dm           C
mbiyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra etung awan wengi

          F          C
saiki wes ra koyo mbiyen
  F        C
kowe karo aku
    Dm
amergo ora ono restu
  G
teko wong tuamu

[Chorus]
  F      G         Em
jujur aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti
  F           G         Em
suwun aku tau mok sayangi
  A           Dm
tau mbok cintai
       G       C
dengan sepenuh hati

[Int]
F G Em A Dm G C C7
F G E A -G F  G

C       G
ademe howo iki 
Am     Em   F          C
marai aku kelingan karo kowe
           Dm          G
mbiyen jik gandeng awakmu

 C        G
opo kowe iseh eling
  Am      Em
karo aku iki
   Dm           C
mbiyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra etung awan wengi

          F          C
saiki wes ra koyo mbiyen
  F        C
kowe karo aku
    Dm
amergo ora ono restu
  G
teko wong tuamu

[Chorus]
  F      G         Em
jujur aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti
  F           G         Em
suwun aku tau mok sayangi
  A           Dm
tau mbok cintai
       G       C
dengan sepenuh hati

  F      G         Em
jujur aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti
  F           G         Em
suwun aku tau mok sayangi
  A           Dm
tau mbok cintai
       G       C
dengan sepenuh hati
Gunakan Guitar Tuner untuk stem Gitar anda dengan mudah tanpa download aplikasi.

Atau gunakan fitur Request Chord untuk request lagu yang belum di posting di web ini.

Lihat Semua Kunci Gitar Ghea Barbie Chord


close

Chord Ghea Barbie Lainnya