Kunci Gitar Ghea Barbie - Suwun Chord




Ghea Barbie Suwun Chord

[Intro]
F G Em A
Dm G C G

[Verse]
C       G
ademe howo iki 
Am     Em   F          C
marai aku kelingan karo kowe
           Dm          G
mbiyen jik gandeng awakmu

 C        G
opo kowe iseh eling
  Am      Em
karo aku iki
   Dm           C
mbiyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra etung awan wengi

          F          C
saiki wes ra koyo mbiyen
  F        C
kowe karo aku
    Dm
amergo ora ono restu
  G
teko wong tuamu

[Chorus]
  F      G         Em
jujur aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti
  F           G         Em
suwun aku tau mok sayangi
  A           Dm
tau mbok cintai
       G       C
dengan sepenuh hati

[Int]
F G Em A Dm G C C7
F G E A -G F  G

C       G
ademe howo iki 
Am     Em   F          C
marai aku kelingan karo kowe
           Dm          G
mbiyen jik gandeng awakmu

 C        G
opo kowe iseh eling
  Am      Em
karo aku iki
   Dm           C
mbiyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra etung awan wengi

          F          C
saiki wes ra koyo mbiyen
  F        C
kowe karo aku
    Dm
amergo ora ono restu
  G
teko wong tuamu

[Chorus]
  F      G         Em
jujur aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti
  F           G         Em
suwun aku tau mok sayangi
  A           Dm
tau mbok cintai
       G       C
dengan sepenuh hati

  F      G         Em
jujur aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti
  F           G         Em
suwun aku tau mok sayangi
  A           Dm
tau mbok cintai
       G       C
dengan sepenuh hati



Chord Gitar Terkait