Happy Asmara feat. Dwi Putra Ra Bakal Keganti Chord

Capo fret 4

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G C

[Verse]
C   G           Am
semilir angin wengi
    Em           F        Em
nggugah roso kangene atiku
       Dm           G
soyo jeru ning sliramu

C   G         Am
aku dewean ono kene
     Em          F
sing bakal ngenteni balimu
 Dm             G
ono ning sandingku

F                 Em
 tak jaluk gedene sabarmu
F                  G
 ikhlas ngenteni tekaku

[Chorus]
                   F
mbok gandeng tanganku
              G
mbok elus pipiku
           Em
sak kuate ati
                    A
kowe ngungkapke tresno

                    Dm
yo mung kanggo kang mas
                   G
wong sing tak kangeni
                C
awan lan rino wengi

C            G
tresno tulus ing ati
    Am         Em
ora bakal biso keganti
         F              G
yo mung sliramu mung sliramu
         C
lintange ati

[Int]
F G Am Em
F  Fm  C
F  G  C

C   G           Am
semilir angin wengi
    Em           F        Em
nggugah roso kangene atiku
       Dm           G
soyo jeru ning sliramu

C   G         Am
aku dewean ono kene
     Em          F
sing bakal ngenteni balimu
 Dm             G
ono ning sandingku

F                 Em
 tak jaluk gedene sabarmu
F                  G
 ikhlas ngenteni tekaku

[Chorus]
                   F
mbok gandeng tanganku
              G
mbok elus pipiku
           Em
sak kuate ati
                    A
kowe ngungkapke tresno

                    Dm
yo mung kanggo kang mas
                   G
wong sing tak kangeni
                C
awan lan rino wengi

C            G
tresno tulus ing ati
    Am         Em
ora bakal biso keganti
         F              G
yo mung sliramu mung sliramu
         C
lintange ati



Lihat Semua Chord Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Terkait: