Kunci Gitar Happy Asmara - Wes Tatas Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Happy Asmara Wes Tatas Chord

Capo fret 3

[Intro]
C G Am
F G C

[Verse]
C          G
tak eleng-eleng
         Am
mbiyen tau ngomong opo
     F         G
arep ngancani aku tekan
    C
pungkase umurku

  Dm         E
nanging saikine
     Am
kowe ninggal janjine
   F
ibarat banyu mili
          G
wes tekan segoro

  C        G            Am
cubo dadi aku kuat po atimu
   F          G           C
mesti kowe sambat ora kuat
 Dm       E           Am G
aku uwes ora pengen lara
      F
atiku wes tenang
           G
wes tak anggep ilang

[Chorus]
         C       G
layangan sing tatas
      Am           Em
tondo tresnoku wis pungkas
        F              C
mabur duwur ngalang-ngalang
      Dm          G
yen nibo dadi kenangan

          C         G
kowe sing tak eman-eman
       Am        Em
ninggalke roso kelaran
     F           C
opo iki wis takdire
       Dm       G
aku ikhlas, aku pasrah
           C
wis tak ngalah

[Int]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C G

C          G           Am
cubo dadi aku kuat po atimu
   F          G           C
mesti kowe sambat ora kuat
 Dm       E           Am G
aku uwes ora pengen lara
      F
atiku wes tenang
           G
wes tak anggep ilang

[Chorus]
         C       G
layangan sing tatas
      Am           Em
tondo tresnoku wis pungkas
        F              C
mabur duwur ngalang-ngalang
      Dm          G
yen nibo dadi kenangan

          C         G
kowe sing tak eman-eman
       Am        Em
ninggalke roso kelaran
     F           C
opo iki wis takdire
       Dm       G
aku ikhlas, aku pasrah
           C
wis tak ngalah

         C       G
layangan sing tatas
      Am           Em
tondo tresnoku wis pungkas
        F              C
mabur duwur ngalang-ngalang
      Dm          G
yen nibo dadi kenangan

          C         G
kowe sing tak eman-eman
       Am        Em
ninggalke roso kelaran
     F           C
opo iki wis takdire
       Dm       G
aku ikhlas, aku pasrah
           C
wis tak ngalah


close

Chord Happy Asmara Lainnya