Heniikun Bay Rung Wani Nembung Chord

[kidung jawa]
duh Gusti engkang kulo sembah
mugi paringo berkah
wantun medhar manah
sak dherenge kulo mlampah
kathur kulo manembah
donga kulo pun ijabah

[Intro]
Em F Em C G

[Verse]
C
keparengno aku
Am
kangen mring sliramu
Dm                  G
senadyan sliramu dhurung
        C         G
kenal karo awakku

C
aku nandang wuyung
Am
ning rung wani nembung
Dm              G
pikiran dadhi bingung
       C         C-Bm
ati kroso suwung

Am       G
ayu sliramu
       F        C
gawe kesengsem atiku
Am         G
ning aku ragu
       F                   G
opo sliramu nompo katresnanku

[Chorus]
   C             G
 tebing breksi wengi iki
        Dm           Am
 sing bakal dadhi saksi
  F              G
 eluhku ning pipi

        C             G
 pengen nyanding tapi rung wani
       Dm         Am
 dadhi sepi ning ati
     F         G    C
 ra ono sing ngancani

[Musik]
C G Dm Am
C G F
C G Dm Am
C G F C C-Bm

Am       G
ayu sliramu
       F        C
gawe kesengsem atiku
Am         G
ning aku ragu
       F                   G
opo sliramu nompo katresnanku

[Chorus]
   C             G
 tebing breksi wengi iki
        Dm           Am
 sing bakal dadhi saksi
  F              G
 eluhku ning pipi

        C             G
 pengen nyanding tapi rung wani
       Dm         Am
 dadhi sepi ning ati
     F         G     Am 
 ra ono sing ngancani

    C            G
 Gusti engkang kulo sembah
      Dm         Am
 mugi paringo berkah
    F            G
 wantun medhar manah

     C          G
 sak dherenge kulo mlampah
        Dm        Am
 kathur kulo manembah
   F         G   Am
 donga pun ijabah

[Overtune]
    D            A
 Gusti engkang kulo sembah
      Em         Bm
 mugi paringo berkah
    F            A
 wantun medhar manah

     D          A
 sak dherenge kulo mlampah
        Em        Bm
 kathur kulo manembah
   G         A  Bm
 donga pun ijabah
   G      A        D Bm G
 donga pun ijabah
  A       D
 pun ijabah



Lihat Semua Chord Heniikun Bay

Chord Kunci Gitar Terkait: