Kunci Gitar ILUX ID - Nyawang Soko Kene Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

ILUX ID Nyawang Soko Kene Chord

[Intro]
G C Am D
Bm Em Am D

[Verse]
G              G
 aku seng loro ati
G             C
 ambyare roso iki
C         -G/B   Am
 bola bali tok larani
                 D
bola bali tok janjeni
              G          D
nanging ora ono bukti

                  G
kowe seng ninggal lungo
G            C
 wes ora ono roso
C            -G/B  Am
 teko mung ngekeki kabar
                   D
we sesok bakal dilamar
               G
undangane wes disebar

[Chorus]
         C         D
kuat kuatno ati iki
            G         D/F#  Em
seng urung iso nerimo kahanane
 E          Am            D
ndelengke kowe neng pelaminan
         G
loro rasane

           C         D
iklas iklasno ati iki
            G         D/F#  Em
seng urung iso nerimo kahanane
  E            Am
kowe ro wong liyo
        D                 G
aku tak dewe nyawang soko kene

[Int]
C  D  G D/F# Em
Am D G
        
    C         D
nerimo takdire
         G    D/F#    Em
aku ro kowe dudu jodone
           Am          D
wes tak tompo opo anane
               G
kabeh uwes tak iklaske

[Chorus]
         C         D
kuat kuatno ati iki
            G         D/F#  Em
seng urung iso nerimo kahanane
 E          Am            D
ndelengke kowe neng pelaminan
         G
loro rasane

           C         D
iklas iklasno ati iki
            G         D/F#  Em
seng urung iso nerimo kahanane
  E            Am
kowe ro wong liyo
        D                 G
aku tak dewe nyawang soko kene
  E            Am
kowe ro wong liyo
        D                 G
aku tak dewe nyawang soko kene

Lihat Semua ILUX ID Chord


close

Chord ILUX ID Lainnya