Kunci Gitar Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino Chord




Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Chord

         Dm
aku ra pengen
G                   C  Em
 nyawang kowe sedih ati
Am             Dm
 yen di gawe gelo
G                 C
 sak isoku tak tambani

                  Dm
yen ngomongne tresno
G                  C   Em
 nggo dolanan gawe gelo
Am                Dm
 kulo mung cah ndeso
G                  C
 nglarani mboten kulino

[Chorus]
            F                   G
 aku mung pengen gawe seneng atimu
              C      Em         Am
 gawe ayem atimu bahagia bersamamu
             Dm                  G
 nyawang esemmu wes nyenengke atiku
                 C
 yen kowe dadi bojoku

            F                  G
 sampek o tuwek tresnoku ora kurang
                C
 malah soyo tenanan
        Em              Am
 jo kuwatir kowe seng tenang
                 Dm
 pinginku mung siji
                    G
 jogonen tresnomu kuwi
                   C
 enek aku seng ngenteni

[Musik]
F G Em Am
F G

                  Dm
yen ngomongne tresno
G                  C   Em
 nggo dolanan gawe gelo
Am                Dm
 kulo mung cah ndeso
G                  C
 nglarani mboten kulino

[Chorus]
            F                   G
 aku mung pengen gawe seneng atimu
              C      Em         Am
 gawe ayem atimu bahagia bersamamu
             Dm                  G
 nyawang esemmu wes nyenengke atiku
                 C
 yen kowe dadi bojoku

            F                  G
 sampek o tuwek tresnoku ora kurang
                C
 malah soyo tenanan
        Em              Am
 jo kuwatir kowe seng tenang
                 Dm
 pinginku mung siji
                    G
 jogonen tresnomu kuwi
                   C
 enek aku seng ngenteni

            F                   G
 aku mung pengen gawe seneng atimu
              C      Em         Am
 gawe ayem atimu bahagia bersamamu
             Dm                  G
 nyawang esemmu wes nyenengke atiku
                 C
 yen kowe dadi bojoku

            F                  G
 sampek o tuwek tresnoku ora kurang
                C
 malah soyo tenanan
        Em              Am
 jo kuwatir kowe seng tenang
                 Dm
 pinginku mung siji
                    G
 jogonen tresnomu kuwi
                   C
 enek aku seng ngenteni



Chord Gitar Terkait