Intan Chacha Peyek Uceng Chord

Capo fret 5

[Intro]
C Em Am Em
F C Am Dm G

[Verse]
C
seneng atiku
       Em
yen mlaku bareng karo kowe
Am                        Em
ibarat peyek uceng enak rasane
      F              C
mergo kowe wes tak sayang
     Am 
cintamu selalu kuharapkan
   Dm                         G
ngomong yen nganti tresnoku kurang

C
seneng atiku
       Em
yen mlaku bareng karo kowe
Am                        Em
ibarat sego pecel enek tempene
      F              C
mergo kowe wes tak sayang
     Am 
cintamu selalu kuharapkan
   Dm                         G
ngomong yen nganti tresnoku kurang
                    C 
saben ketemu njaluk sayang

[Int]
C Em Am G

[Chorus]
 Am
 aku iki mung pingin
      Em
 gawe senenge ning atimu
   F       G            C
 senajan yo mung sak isoku

 Am
 ibarat peyek uceng
       Em
 tresnoku malah soyo kenceng
       F          G          C
 saben ketemu kowe mesti ngalem

[Musik]
C Em AmE m
F C Am Dm G

C
seneng atiku
       Em
yen mlaku bareng karo kowe
Am                        Em
ibarat peyek uceng enak rasane
      F              C
mergo kowe wes tak sayang
     Am 
cintamu selalu kuharapkan
   Dm                         G
ngomong yen nganti tresnoku kurang

C
seneng atiku
       Em
yen mlaku bareng karo kowe
Am                        Em
ibarat sego pecel enek tempene
      F              C
mergo kowe wes tak sayang
     Am 
cintamu selalu kuharapkan
   Dm                         G
ngomong yen nganti tresnoku kurang
                   C
saben ketemu njaluk sayang

[Int]
C Em Am G

[Chorus]
 Am
 aku iki mung pingin
      Em
 gawe senenge ning atimu
   F       G            C
 senajan yo mung sak isoku

 Am
 ibarat peyek uceng
       Em
 tresnoku malah soyo kenceng
       F          G          C
 saben ketemu kowe mesti ngalem

 Am
 aku iki mung pingin
      Em
 gawe senenge ning atimu
   F       G            C
 senajan yo mung sak isoku

 Am
 ibarat peyek uceng
       Em
 tresnoku malah soyo kenceng
       F          G          C
 saben ketemu kowe mesti ngalem



Lihat Semua Chord Intan Chacha

Chord Kunci Gitar Terkait: