Kunci Gitar Intan Chacha - Sambel Terong Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Intan Chacha Sambel Terong Chord

[Chorus]
         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan
        F            C
 iki ngono demi keamanan
        G                   C
 bojone uwong jangan dipikirkan

         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan
         F            C
 kebeh kuwi demi keamanan
        G                C
 bojone uwong jangan diharapkan

[Intro]
Am G F G Am
Am G F G Am

         Am
sambel terong enak rasane
      Am           G
ojo lali tambah tempene
        G
bojone uwong jare semangate
             F             Am
lha sing perawan terus kepiye

         Am
sambel terong pedes rasane
      Am          G
ojo lali tambah tahune
        G
bojone uwong ojo dipikirne
        F               Am
rumangsamu melu ngerabekne

[Int]
G Am G C

[Chorus]
         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan
        F            C
 iki ngono demi keamanan
        G                   C
 bojone uwong jangan dipikirkan

         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan
         F            C
 kebeh kuwi demi keamanan
        G                C
 bojone uwong jangan diharapkan

[Musik]
Am G F G Am
Am G F G Am

         Am
sambel terong enak rasane
      Am           G
ojo lali tambah tempene
        G
bojone uwong jare semangate
             F             Am
lha sing perawan terus kepiye

         Am
sambel terong pedes rasane
      Am          G
ojo lali tambah tahune
        G
bojone uwong ojo dipikirne
        F               Am
rumangsamu melu ngerabekne

[Int]
G Am G C

[Chorus]
         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan
        F            C
 iki ngono demi keamanan
        G                   C
 bojone uwong jangan dipikirkan

         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan
         F            C
 kebeh kuwi demi keamanan
        G                C
 bojone uwong jangan diharapkan
        G                C
 bojone uwong jangan dipikirkan
Lihat Semua Kunci Gitar Intan Chacha Chord


close

Chord Intan Chacha Lainnya