Irsa Pertamina Tatomu Palsu Chord

[Intro]
Am Em F C
Am Em F -G C
Am Em F C
Am Em F -G C 

[Verse]
        C                F
aku wis ngerti aku wis paham
  G                   C
rasane yen ati iseh sayang
          C          F
kowe sing tau ono atiku
  G                 C
pingin pingin ketemu

        F
aku tresno karo kowe
       C             Am
ora gampang tak lalekne
 Dm        G           C
aku kangen ngalem karo kowe

[Int]
Am Em G

[Chorus]
     Am       Em
 jujuro ko atimu
      F           C
 opo isih sayang aku
       Am         Em
 wis suwe ora ketemu
 F    G    C
 piye kabarmu

      Am        Em
 tatu gambare waru
        F           C
 jare biyen kanggo aku
      Am        Em
 tapi nyatane bedo
        F      G   C
 tatone kanggo bojomu

[Musik]
Am Em F C
Am Em F -G C
Am Em F C
Am Em F -G C 
        
        C                F
aku wis ngerti aku wis paham
  G                   C
rasane yen ati iseh sayang
          C          F
kowe sing tau ono atiku
  G                 C
pingin pingin ketemu

        F
aku tresno karo kowe
       C             Am
ora gampang tak lalekne
 Dm        G           C
aku kangen ngalem karo kowe

[Int]
Am Em G

[Chorus]
     Am       Em
 jujuro ko atimu
      F           C
 opo isih sayang aku
       Am         Em
 wis suwe ora ketemu
 F   -G    C
 piye kabarmu

      Am        Em
 tatu gambare waru
        F           C
 jare biyen kanggo aku
      Am        Em
 tapi nyatane bedo
        F      -G   C
 rasane sanggup bojomu

     Am       Em
 jujuro ko atimu
      F           C
 opo isih sayang aku
       Am         Em
 wis suwe ora ketemu
 F   -G    C
 piye kabarmu

      Am        Em
 tatu gambare waru
        F           C
 jare biyen kanggo aku
      Am        Em
 tapi nyatane bedo
        F     -G   C
 tatone kanggo bojomu
      Am        Em
 tapi nyatane bedo
        F     -G   C
 tatone kanggo bojomu




Chord Kunci Gitar Terkait: