Kunci Gitar Iwan Kurniawan feat. Agsha Ayu - Dolanan Roso Chord




Iwan Kurniawan feat. Agsha Ayu Dolanan Roso Chord

Capo fret 1

[Intro]
G Bm Am D G

[Verse]
G                Bm
 nalikane eluhku netes ning tangane
C                        G
 nggrantes atiku nganti seprene suene
G                     Bm
 aku ra ngiro bakal kongene akhire
       C              D             G -G7
remuk ajur kahanan mergo tok tinggalne

G                   Bm
 sakiki aku sadar kepiye karepe
C                        G
 rosoku mung tok idak sakkarepe dewe
G                   Bm
 rumangsane aku iki dolanane
           C
sing wes bosen tok guang 
   D              G
banjur tok tinggalne

[Int]
Am D G

[Chorus]
       Am
 saiki aku
      D                     G      G7
 wes ora iso percoyo marang sliramu
       Am
 wes cukup
       D
 lehmu dolanan batinku nganti
   G
 kongene rasane
  Em                        Am
 aku mung ibarat koyo batre ABC
           D                    G
 yen entek setrume banjur tok lalekke

[Musik]
Am D G D/F# Em E
Am D G G7

[Agsha Ayu]
    Am          D
kangmas sepurane aku
                G  
raiso ngancani uripmu
 Em                          Am
aku sadar iki mung gawe tatu atimu
        D                         G
cukop semene wae nggonmu ngarepke aku

  Am           D
kangmas sliramu
                     G
mung dadi pelampiasanku
  Em                    Am
sepurane ora iso nepati janjiku
    D                    G
mungkin takdire raiso bersatu

[Chorus]
       Am
 saiki aku
      D                     G      G7
 wes ora iso percoyo marang sliramu
       Am
 wes cukup
       D
 lehmu dolanan batinku nganti
   G
 kongene rasane
  Em                        Am
 aku mung ibarat koyo batre ABC
           D                    G    G Bm/F#
 yen entek setrume banjur tok lalekke
  Em                        Am
 aku ming ibarat koyo batre ABC
           D                    G
 yen entek setrume banjur tok lalekke



Chord Gitar Terkait