Jihan Audy Ijenan Wae Chord

[Intro]
F G Em Bb-A
Dm Fm C G

[Verse]
C          G        Am
koe seng wes tau ono
     G     C    F
neng njero fikirku
 Em                 Dm
ono neng neng njero lubuk
   G
atiku

C     G             Am
ora tak anggep mantan
   G   C   F
mergo aku iseh
   Em      Dm  G
ra iso kelangan

Am  Em    -E Am
kelangan koe
   Gm  C    F             Em
saiki aku mangan dewe, mlaku dewe
   Dm           G       C  Gm C
ngopo-ngopo wis ra karo koe

[Chorus]
   F         G
 saiki wes dewe-dewe
    Em           Am
 numpak motor ijenan wae
    Dm            G         C  Gm C
 mlaku mlaku, wes ra karo koe

  F        G
 uripku saiki sepi
     Em         Am
 wes raono seng ngancani
    Dm          G       C   G
 mergo dewe wes ra dadi siji

C          Em       Am
koe seng wes tau ono
     G          F
neng njero fikirku
 Em                 Dm
ono neng neng njero lubuk
   G
atiku

C     Em            Am
ora tak anggep mantan
   G       F
mergo aku iseh
   Em      Dm  G-E
ra iso kelangan

Am   Em      Am
kelangan koe
   G        F             Em
saiki aku mangan dewe, mlaku dewe
   Dm           G       C  C7
ngopo-ngopo wis ra karo koe

[Chorus]
   F         G
 saiki wes dewe-dewe
    Em           Am
 numpak motor ijenan wae
    Dm           G         C  C7
 mlaku mlaku wes ra karo koe

  F        G
 uripku saiki sepi
     Em         Am
 wes raono seng ngancani
    Dm          G       C
 mergo dewe wes ra dadi siji

[#]
C        Em
aku saiki sepi
   Am            Gm C
raono seng ngancani
F           Em
mlakune dewe-dewe
Dm           G        C  G
numpak motor ijenan wae

[Chorus]
   F         G
 saiki wes dewe-dewe
    Em           Am
 numpak motor ijenan wae
    Dm           G         C  C7
 mlaku mlaku wes ra karo koe

  F        G
 uripku saiki sepi
     Em         Am
 wes raono seng ngancani
    Dm          G       C
 mergo dewe wes ra dadi siji

[#]
C        Em
aku saiki sepi
   Am            Gm C
raono seng ngancani
F           Em
mlakune dewe-dewe
Dm           G        C
numpak motor ijenan wae

[Outro]
C



Lihat Semua Chord Jihan Audy

Chord Kunci Gitar Terkait: