Jihan Audy Loro Ati (Cover Rinda Bimar) Chord

Capo fret 2

[Intro]
C D Bm Em
C D G

[Verse]
  G              D     Em   Bm
jumeneng neng njero atiku iki
   C            D              G
yo mung sliramu sing tak tresnani
  G         D     Em           Bm
senajan to akeh gudho marang aku
  C            D             G
tetep tresnomu sing tak gondeli

  G        D        Em         Bm
mugo wae salah mripat loro iki
  C       D          G
mugo wae iku duduk kowe
    G           D      Em           Bm
lungguh jejer sesandingan neng ngarepku
   C           D         G
bercumbu mesra karo wong liyo

     C             D
neng bantaran kali mediun
  Bm         Em
kowe janji karo aku
   C          D           G
janji setio sumpah neng ati

 C            D
ora bakal ono wong liyo
  Bm           Em
cukup aku yo mung aku
 C            D       G
urip bareng sampek mati

[Chorus]
         C    D         Bm       Em
kok tego mentolo kowe kang mas
         C    D             G
kok tego mentolo nglarani aku
       C          D
kurang opo kang mas
       Bm     Em
kurang opo aku
         C    D             G
kok tego mentolo nglarani aku

  G       D      Em       Bm
loro ati iki loro pancen loro
  C            D            G
sumendal perih neng njero dodo
 G           D       Em        Bm
ora nyongko ora ngiro kok gampangne
    C        D       G
yen bakale koyok ngene

[Chorus]
         C    D         Bm       Em
kok tego mentolo kowe kang mas
         C    D             G
kok tego mentolo nglarani aku
       C          D
kurang opo kang mas
       Bm     Em
kurang opo aku
         C    D             G
kok tego mentolo nglarani aku

         C    D         Bm       Em
kok tego mentolo kowe kang mas
         C    D             G
kok tego mentolo nglarani aku
       C          D
kurang opo kang mas
       Bm     Em
kurang opo aku
         C    D              G
kok tego mentolo nglarani aku



Lihat Semua Chord Jihan Audy

Chord Kunci Gitar Terkait: