Kunci Gitar Jihan Audy - Nyonggo Tresno Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Jihan Audy - Nyonggo Tresno Chord

[Intro]
C Am F G C-A
Dm Em F G C

[Verse]
C           Em       Am        Em
kembang melati ono pinggir segoro
  F            C           G
kowe ngucap janji jarene tresno
C        Em         Am         Em
piye dadine malah kok tambah ngene
 F             C          G
aku mok tinggalke tanpo pamit 
        C
raono kabare

[Int]
Dm E F G C C-C#m

Dm                       Em
 aku mok omongi jare sehidup semati
  F           G         C
malah kowe ngucap ora bakal lali
Dm                    Em
 malah jarene kowe arep nglamar aku
  F         G     C
jebule gawe gelo atiku

[Chorus]
      Am       Em
 nyonggo tresno
          F        C
 sak bendino aku mikir sliramu
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi

      Am       Em
 nyonggo tresno
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno
           C
 marang sliramu
     F      G   C
 tak songgo tresnoku

[Musik]
C Em Am Em
F Fm CC-A
Dm Em F G C

C           Em       Am        Em
kembang melati ono pinggir segoro
  F            C           G
kowe ngucap janji jarene tresno
C        Em         Am         Em
piye dadine malah kok tambah ngene
 F             C          G
aku mok tinggalke tanpo pamit 
        C
raono kabare

[Int]
Dm Em  F G C 

Dm                       Em
 aku mok omongi jare sehidup semati
  F           G         C
malah kowe ngucap ora bakal lali
Dm                    Em
 malah jarene kowe arep nglamar aku
  F         G     C
jebule gawe gelo atiku

[Chorus]
      Am       Em
 nyonggo tresno
          F        C
 sak bendino aku mikir sliramu
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi

      Am       Em
 nyonggo tresno
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno
           C
 marang sliramu

      Am       Em
 nyonggo tresno
          F            C
 sak bendino aku mikir sliramu
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi

      Am       Em
 nyonggo tresno
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno
           C
 marang sliramu

     F      G   C
 tak songgo tresnoku
     F      G   C
 tak songgo tresnoku
     F      G   C
 tak songgo tresnoku
     F      G   C
 tak songgo tresnoku
Gunakan Guitar Tuner untuk stem Gitar anda dengan mudah tanpa download aplikasi.

Atau gunakan fitur Request Chord untuk request lagu yang belum di posting di web ini.

Lihat Semua Kunci Gitar Jihan Audy Chord


close

Chord Jihan Audy Lainnya