Chord Jihan Audy - Nyonggo Tresno

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Jihan Audy - Nyonggo Tresno Chord

[Intro]
C Am F G C-A
Dm Em F G C

[Verse]
C           Em       Am        Em
kembang melati ono pinggir segoro
  F            C           G
kowe ngucap janji jarene tresno
C        Em         Am         Em
piye dadine malah kok tambah ngene
 F             C          G
aku mok tinggalke tanpo pamit 
        C
raono kabare

[Int]
Dm E F G C C-C#m

Dm                       Em
 aku mok omongi jare sehidup semati
  F           G         C
malah kowe ngucap ora bakal lali
Dm                    Em
 malah jarene kowe arep nglamar aku
  F         G     C
jebule gawe gelo atiku

[Chorus]
      Am       Em
 nyonggo tresno
          F        C
 sak bendino aku mikir sliramu
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi

      Am       Em
 nyonggo tresno
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno
           C
 marang sliramu
     F      G   C
 tak songgo tresnoku

[Musik]
C Em Am Em
F Fm CC-A
Dm Em F G C

C           Em       Am        Em
kembang melati ono pinggir segoro
  F            C           G
kowe ngucap janji jarene tresno
C        Em         Am         Em
piye dadine malah kok tambah ngene
 F             C          G
aku mok tinggalke tanpo pamit 
        C
raono kabare

[Int]
Dm Em  F G C 

Dm                       Em
 aku mok omongi jare sehidup semati
  F           G         C
malah kowe ngucap ora bakal lali
Dm                    Em
 malah jarene kowe arep nglamar aku
  F         G     C
jebule gawe gelo atiku

[Chorus]
      Am       Em
 nyonggo tresno
          F        C
 sak bendino aku mikir sliramu
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi

      Am       Em
 nyonggo tresno
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno
           C
 marang sliramu

      Am       Em
 nyonggo tresno
          F            C
 sak bendino aku mikir sliramu
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi

      Am       Em
 nyonggo tresno
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno
           C
 marang sliramu

     F      G   C
 tak songgo tresnoku
     F      G   C
 tak songgo tresnoku
     F      G   C
 tak songgo tresnoku
     F      G   C
 tak songgo tresnoku

Lihat Semua Chord Jihan Audy


Chord Jihan Audy Lainnya