Kunci Gitar Katon Wibi 'S - Kali Kuto Dadi Saksi Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Katon Wibi 'S Kali Kuto Dadi Saksi Chord

      F   G           Em
kali kuto batang, kendal
Am      Dm      G             C
dadi saksi sliramu sing ninggal

[Intro]
Dm G Em Am
Dm F Fm

    C         Bm          Am    A
tak sawang esemu ning foto hpku
      Dm      F             G
saben aku kelingan sliramu

[Intro]
Dm F G

    C       Bm       Am       A
wes suwe aku rak krungu kabarmu
       Dm        F       G
tenan aku rindu pengen ketemu

Em                      Am
jare sliramu tulang rusukku
Em                  Am  A
janji ora ninggalke aku
          F          Fm
ning nyatane kabeh semu
   G
sliramu ninggal aku

[Chorus]
       F    G          Em
kali kuto batang, kendal
Am      Dm      G             C
dadi saksi sliramu sing ninggal
          F       G           Em
cukup semene anggonku ngenteni
Am            Dm         G       C
pirang-pirang sasi rakeno di hubungi

[Int]
F  Em  Am Dm G C
F  Em  Am Dm  F  G

Em                      Am
jare sliramu tulang rusukku
Em                  Am  A
janji ora ninggalke aku
          F          Fm
ning nyatane kabeh semu
   G
sliramu ninggal aku

[Chorus]
       F    G          Em
kali kuto batang, kendal
Am      Dm      G             C
dadi saksi sliramu sing ninggal
          F       G           Em
cukup semene anggonku ngenteni
Am            Dm         G       C
pirang-pirang sasi rakeno di hubungi

       F    G          Em
kali kuto batang, kendal
Am      Dm      G             C
dadi saksi sliramu sing ninggal
          F       G           Em
cukup semene anggonku ngenteni
Am            Dm         G       C
pirang-pirang sasi rakeno di hubungi
         Dm      G               C
tiwas di enteni untune ilang siji

[Outro]
Dm G Em Am Dm G C
Lihat Semua Kunci Gitar Katon Wibi 'S Chord


close

Chord Katon Wibi 'S Lainnya