Koplo Again Perbatasan Ninggal Janji Chord

[Intro]
Dm F C Am
Dm Em F G

[Verse]
        C
ning perbatasan kene
             Am
kowe lan aku jalin tresno
              Dm             G
janji rabakal ono tresno liyo
               C           G
sing gawe gelo jroning dodo

       C
dudu baguse rupamu
               F
dudu mergo wis mapan uripmu
          -Em    Dm
nanging janji janjimu kui
     G                     C
sing wis gawe mantep ing ati

               Dm
nanging ora ngiro
                 F
nanging ora nyongko
           C               Am
aku kok apusi aku ko larani
           Dm                  Em
tegane awakmu blenjanji janjimu
              F
aku yang bertahan
                 G
malah kau tinggalkan

[Reff]
        C
 perbatasan jawa tengah
           Am
 sing gawe atiku bubrah
           Dm
 mergo tresnaku lan tresnamu
            G
 wis ning ambang pisah
    Em
 janji ngucap janji
        Am
 tegane kowe blenjani
        Dm                 G
 perbatasan jawa tengah o oo
                 C
 bukti ninggalke janji

Musik]
C Am Dm G
Em Am Dm G C G

       C
dudu baguse rupamu
               F
dudu mergo wis mapan uripmu
          -Em    Dm
nanging janji janjimu kui
     G                     C
sing wis gawe mantep ing ati

               Dm
nanging ora ngiro
                 F
nanging ora nyongko
           C               Am
aku kok apusi aku ko larani
           Dm                  Em
tegane awakmu blenjanji janjimu
              F
aku yang bertahan
                 G
malah kau tinggalkan

[Reff]
        C
 perbatasan jawa tengah
           Am
 sing gawe atiku bubrah
           Dm
 mergo tresnaku lan tresnamu
            G
 wis ning ambang pisah
    Em
 janji ngucap janji
        Am
 tegane kowe blenjani
        Dm                 G
 perbatasan jawa tengah o oo
                 C
 bukti ninggalke janji

        C
 perbatasan jawa tengah
           Am
 sing gawe atiku bubrah
           Dm
 mergo tresnaku lan tresnamu
            G
 wis ning ambang pisah
    Em
 janji ngucap janji
        Am
 tegane kowe blenjani
        Dm                 G
 perbatasan jawa tengah o oo
                 C
 bukti ninggalke janji

[Outro]
Dm G C



Lihat Semua Chord Koplo Angin

Chord Kunci Gitar Terkait: