Kunci Gitar Liswan - Sidane Rabi Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Liswan Sidane Rabi Chord

[Intro]
G D Em Bm
C G C D D7

[Verse]
G                Bm
lho dik, kok ono undangan
Em            Bm
ning ngisor lawang
    C         Am
tak woco, tak sawang
      D                 D7
jenengmu sing terpampang

   G          Bm
yo kaget, aku yo gelo
   Em        Bm
nompo kabar iki
   C          Am
ra nyono ra ngiro
  D            G   D
kowe sidane rabi

    Am          Em
padahal aku wis nembung
      D              G
bapak ibuku wis nyengkuyung
      Am
dino apik wis diitung
         D                 G
aku sing bingung malah ketikung

[Int]
Am D G
Am D G G7

[Chorus]
         C         D
 lha kok kowe sido rabi
       Bm            Em
 nggelani sing tak lakoni
       Am
 aku lungo adoh paran
          D             D7
 wis siap kanggo lamaran

     C          D
 opo ora mbok regani
         Bm           Em
 pas pamitan ning arjosari
     Am
 sepakat nggawe janji
        D                  G
 tekaku mbesuk awak dewe rabi

[Musik]
G D Em Bm
C G C D

    Am          Em
padahal aku wis nembung
      D              G
bapak ibuku wis nyengkuyung
      Am
dino apik wis diitung
         D                 G
aku sing bingung malah ketikung

[Int]
Am D G G7

[Chorus]
         C         D
 lha kok kowe sido rabi
       Bm            Em
 nggelani sing tak lakoni
       Am
 aku lungo adoh paran
          D
 wis siap kanggo lamaran

     C          D
 opo ora mbok regani
         Bm           Em
 pas pamitan ning arjosari
     Am
 sepakat nggawe janji
        D     D7
 tekaku mbesuk

         C         D
 lha kok kowe sido rabi
       Bm            Em
 nggelani sing tak lakoni
       Am
 aku lungo
          D          D7
 wis siap kanggo lamaran

     C          D
 opo ora mbok regani
         Bm       B   Em
 pas pamitan ning arjosari
     Am                   Bm
 sepakat nggawe janji huwo oo
     Am            C
 sepakat nggawe janji
        B                  Em
 tekaku mbesuk awak dewe rabi

[Outro]
C D D7

     G           D
sing abot dudu mengikhlaskan
       C            D
tapi teko ning resepsi
       G
pernikahan
Gunakan Guitar Tuner untuk stem Gitar anda dengan mudah tanpa download aplikasi.

Atau gunakan fitur Request Chord untuk request lagu yang belum di posting di web ini.

Lihat Semua Kunci Gitar Liswan Chord


close

Chord Liswan Lainnya