Chord Liswan - Sidane Rabi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Liswan Sidane Rabi Chord

[Intro]
G D Em Bm
C G C D D7

[Verse]
G                Bm
lho dik, kok ono undangan
Em            Bm
ning ngisor lawang
    C         Am
tak woco, tak sawang
      D                 D7
jenengmu sing terpampang

   G          Bm
yo kaget, aku yo gelo
   Em        Bm
nompo kabar iki
   C          Am
ra nyono ra ngiro
  D            G   D
kowe sidane rabi

    Am          Em
padahal aku wis nembung
      D              G
bapak ibuku wis nyengkuyung
      Am
dino apik wis diitung
         D                 G
aku sing bingung malah ketikung

[Int]
Am D G
Am D G G7

[Chorus]
         C         D
 lha kok kowe sido rabi
       Bm            Em
 nggelani sing tak lakoni
       Am
 aku lungo adoh paran
          D             D7
 wis siap kanggo lamaran

     C          D
 opo ora mbok regani
         Bm           Em
 pas pamitan ning arjosari
     Am
 sepakat nggawe janji
        D                  G
 tekaku mbesuk awak dewe rabi

[Musik]
G D Em Bm
C G C D

    Am          Em
padahal aku wis nembung
      D              G
bapak ibuku wis nyengkuyung
      Am
dino apik wis diitung
         D                 G
aku sing bingung malah ketikung

[Int]
Am D G G7

[Chorus]
         C         D
 lha kok kowe sido rabi
       Bm            Em
 nggelani sing tak lakoni
       Am
 aku lungo adoh paran
          D
 wis siap kanggo lamaran

     C          D
 opo ora mbok regani
         Bm           Em
 pas pamitan ning arjosari
     Am
 sepakat nggawe janji
        D     D7
 tekaku mbesuk

         C         D
 lha kok kowe sido rabi
       Bm            Em
 nggelani sing tak lakoni
       Am
 aku lungo
          D          D7
 wis siap kanggo lamaran

     C          D
 opo ora mbok regani
         Bm       B   Em
 pas pamitan ning arjosari
     Am                   Bm
 sepakat nggawe janji huwo oo
     Am            C
 sepakat nggawe janji
        B                  Em
 tekaku mbesuk awak dewe rabi

[Outro]
C D D7

     G           D
sing abot dudu mengikhlaskan
       C            D
tapi teko ning resepsi
       G
pernikahan

Lihat Semua Chord Liswan


Chord Liswan Lainnya