Lukman Richo Sing Goblok Aku Chord

[Intro]
F G Em Am
Dm G

[Verse]
  C
suwe
      Dm       G          C
wes suwe atiku kanggo awakmu
   A                   Dm
janji bakal e selawase ora pisahan
         G
nganti kuat kubertahan

  C
naming
  Dm         G           C
suwe suwe we malah blenjani
   A
janjimu biyen saiki
    Dm
tak anggep ngapusi
          G
sak wis e kabeh tak wehi

[*]
     F          G
cobo sawangen maneh
    Em              Am
opo sih kurang sing tak turuti
       Dm
kowe malah tego
       G                     C
ninggalke lungo dadi aku dewean

[Chorus]
      F          G
 opo opo tak turuti
        Em          Am
 tibo tangi tak lakoni
          Dm          G
 naming saiki wis ngerti
           C       C7
 polahmu nglarani ati

            F           G
 banjur tresno kadung jeru
            Em         A
 senajan ra iso mbok tuku
         Dm         G
 weruh salah dadi bener
        C        C7
 rosone ati keblinger

         F         G
 kabeh mau tak ikhlaske
        Em       Am
 tak akoni aku salah
        Dm       G
 suwe suwe ngerti
                  C
 iki sing goblok aku

[Musik]
F G Em    Am
      a uuu
Dm G C G

  C
naming
  Dm         G           C
suwe suwe we malah blenjani
   A
janjimu biyen saiki
    Dm
tak anggep ngapusi
          G
sak wis e kabeh tak wehi

[*]
     F          G
cobo sawangen maneh
    Em              Am
opo sih kurang sing tak turuti
       Dm
kowe malah tego
       G                     C
ninggalke lungo dadi aku dewean

[Chorus]
      F          G
 opo opo tak turuti
        Em          Am
 tibo tangi tak lakoni
          Dm          G
 naming saiki wis ngerti
           C       C7
 polahmu nglarani ati

            F           G
 banjur tresno kadung jeru
            Em         A
 senajan ra iso mbok tuku
         Dm         G
 weruh salah dadi bener
        C        C7
 rosone ati keblinger

         F         G
 kabeh mau tak ikhlaske
        Em       Am
 tak akoni aku salah
        Dm       G
 suwe suwe ngerti
        Dm       G
 suwe suwe ngerti
                  C
 iki sing goblok aku



Lihat Semua Chord Lukman Richo

Chord Kunci Gitar Terkait: