Kunci Gitar Momon - Bosok Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Momon - Bosok Chord

Capo fret 4

[Intro]
C D Bm Em
C D

[Verse]
G            D          Em
sing mbok gandeng iki tanganku
      C        
statusmu karo aku
            D            -C
sing mbok gagas dudu aku
  Bm
ragamu ning kene
       Em          C
pikiranmu ning ngendi
           D            Bm
ning mantanmu sing jare wis
           Em      -D
mbok setip jenenge

[Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno
Bm            Em
 remuk njobo njero
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku bosok jeroanku
   C               D
mumpung durung kebacut jero
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke

G     D       Em
jane aku isih sayang kowe
        C                   D
ning percuma sayangku ora ono ajine
 Bm                   Em       C
opo gunane kowe kondo tresno aku
        D         Bm          Em
nyatane kowe isih abot masa lalumu

[Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno
Bm            Em
 remuk njobo njero
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku bosok jeroanku
   C               D
mumpung durung kebacut jero
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke

[Int]
G D Em -D
C  D  Bm  Em C D Bm Em -D

[Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno
Bm            Em
 remuk njobo njero
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku bosok jeroanku
   C               D
mumpung durung kebacut jero
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke

G     D       Em
jane aku isih sayang kowe
        C                   D
ning percuma sayangku ora ono ajine
 Bm                   Em       C
opo gunane kowe kondo tresno aku
        D         Bm          Em     
-
D
nyatane kowe isih abot masa lalumu

[Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno
Bm            Em
 remuk njobo njero
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku bosok jeroanku
   C               D
mumpung durung kebacut jero
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke

[Int]
G D Em -D
C  D  Bm  Em C D Bm Em -D

[Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno
Bm            Em
 remuk njobo njero
 C           D      Bm         Em  D
klakon ajur awakku bosok jeroanku

C             D
yen tak terus-terusno
Bm            Em
 remuk njobo njero
 C           D      Bm         Em  D
klakon ajur awakku bosok jeroanku
   C               D
mumpung durung kebacut jero
Bm            Em
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke

   C            D
nyuwun sewu kowe uwis
Bm         Em
ra pantes tak gondeli
Lihat Semua Kunci Gitar Momon Chord


close

Chord Momon Lainnya