Kunci Gitar Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Bukti Janjimu Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Bukti Janjimu Chord

[Intro]
C F F-Em-Dm Fm
C Fm C Fm

[Verse]
         C            D
duh cah ayu aku tresno karo kowe
       F           G       C  Fm
siji-sijine neng jero atiku
      C           D
aku lilo kerjo esuk, awan, sore
      F         G         C
amung gawe nyenengke atimu

  F          G    Em      Am
senadyan hasile ora sepiro
        Dm      G       C    C7
yowis rapopo aku biso nrimo
F      G    Em       Am
iki ngono gegayuhanku
     Dm   G           C  G
nyawiji bareng sliramu

[Chorus]
          C    Em  
 duh kang mas aku
   F            C
 tetep tresno kowe
        Dm   G      C G
 tak trimo opo anane

         C      Em
 tak tunggu kangmas
     F          C
 mbuktekke janjimu
        Dm      G           C
 nyuwun restu marang wong tuwaku

[Musik]
C F F-Em-Dm Fm
C Fm C Fm

         C            D
duh cah ayu aku tresno karo kowe
       F           G       C G
siji sijine neng jero atiku
      C           D
aku lilo kerjo esuk, awan, sore
      F         G         C
amung gawe nyenengke atimu

  F          G    Em      Am
senadyan hasile ora sepiro
        Dm      G       C    C7
yowis rapopo aku biso nrimo
F      G    Em       Am
iki ngono gegayuhanku
     Dm   G           C  G
nyawiji bareng sliramu

[Chorus]
         C    Em  
 duh kangmas aku
   F            C
 tetep tresno kowe
        Dm   G      C  G
 tak trimo opo anane

         C       Em
 tak tunggu kang mas
     F          C
 mbuktekke janjimu
        Dm      G           C 
 nyuwun restu marang wong tuaku

 G     C      Em     F           C
 o sabaro sayang tak toto atiku
          Dm         G            C  G
 nyuwun pangestu marang wong tuaku
      C    Em    F            C
 mugo'o Gusti ugi paring restu
     Dm          G           C  A
 aku biso urip bareng sliramu
      Dm          G          C Fm C
 kowe biso urip bareng awakku

close

Chord Dory HarsaNella Kharisma Lainnya