NORTHSLE Legowo Chord

[Intro]
C G Am D G D

[Verse]
 G         D
aku iseh kelingan
       Em               D
naliko slirahmu ngomong ro aku
  C         G
jaremu arep ngancani
         Am           D
bebrayan tekan ning pati

  G             D
nanging janji gari janji
        Em           D
kabeh mau mbok belnjani
  C         G
koe malah lungo
         Am          D
nyanding karo wong liyo

Bm       Em
 aku wes berjuang
C                   D
 nanging ora pernah kok sawang

[Reff]
          G        D          Em   D  
 pangapurane yen aku durung biso
      C        G              Am  D
 dadi koyo opo sing mbok karepno
        G       D         Em  D
 ati ikhlas lan trimo legowo
     C          G
 yen pancen dalane
       Am        D          G  D
 tresnoku iki raiso dipeksakke

[Musik]
G D Em D
C G Am D
G D Em D
C G Am D G D

  G             D
nanging janji gari janji
        Em           D
kabeh mau mbok belnjani
  C         G
koe malah lungo
         Am          D
nyanding karo wong liyo

Bm       Em
 aku wes berjuang
C                   D
 nanging ora pernah kok sawang

[Reff]
          G        D          Em   D  
 pangapurane yen aku durung biso
      C        G              Am  D
 dadi koyo opo sing mbok karepno
        G       D         Em  D
 ati ikhlas lan trimo legowo
     C          G
 yen pancen dalane
       Am        D          G  D
 tresnoku iki raiso dipeksakke

          G        D          Em   D  
 pangapurane yen aku durung biso
      C        G              Am  D
 dadi koyo opo sing mbok karepno
        G       D         Em  D
 ati ikhlas lan trimo legowo
     C          G
 yen pancen dalane
       Am        D          G
 tresnoku iki raiso dipeksakke
 Em     Am     D               G
  tresnoku iki raiso dipeksakke



Lihat Semua Chord NORTHSLE

Chord Kunci Gitar Terkait: