Okta Viola Milih Dalan Penakmu Chord

[Intro]
C F G C -G/B
Am Dm G C

[Verse]
        C                  F
tak turuti sekabehane karepmu
        G                   C
budal lungo ngadoh soko awakku
  -G/B   Am                Dm
ra penak piye aku karo awakmu
           G               F  C
wis tak culno iki tali rosoku

        C                  F
ra popo aku mbok tinggal lungo
       G               C
amergo ati wis biasa loro
   -G/B  Am                 Dm
tak gandoli yo panggah percumo
         G                    C  C7
mending aku golek gandengan liyo

[Chorus]
             F
 kate la opo maneh
 G                    C
  ati wis mbok gawe bubrah
 A              Dm
  iku wis keputusanmu
 G              C    C7
  milih dalan penakmu

             F
 kate la opo maneh
 G                    C
  ati wis mbok gawe bubrah
 A              Dm
  iku wis keputusanmu
 G              C
  milih dalan penakmu

[Musik]
F G C A
Dm G C G

        C                  F
ra popo aku mbok tinggal lungo
       G               C
amergo ati wis biasa loro
         Am                 Dm
tak gandoli yo panggah percumo
         G                  C   C7
mending aku golek gandengan liyo

[Chorus]
             F
 kate la opo maneh
 G                    C
  ati wis mbok gawe bubrah
 A              Dm
  iku wis keputusanmu
 G              C    C7
  milih dalan penakmu

             F
 kate la opo maneh
 G                    C
  ati wis mbok gawe bubrah
 A              Dm
  iku wis keputusanmu
 G              C
  milih dalan penakmu
 G                 C
  milih dalan penakmu
  
[Outro]
Dm G C



Lihat Semua Chord Okta Viola

Chord Kunci Gitar Terkait: