Kunci Gitar Rara Mutiara - Golek Berkah Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Rara Mutiara Golek Berkah Chord

[Intro]
G G7 C Am D

[Verse]
    G          G7        C
senadyan aku dudu wong kuat
  Am                    D
kabeh iki tak lakoni kanthi tekad
 G          G7          C
ora mikir rogo lan batinku
    Am                      D
tok larani ning aku tetep milih mlaku

Bm            Em
awan wengi udan lan panas
        C    D        G
tak lakoni kanthi ikhlas
 Bm                    Em
omongan uwong nganti ora tak gagas
    C         D        G     D       
supoyo awakedewe cepet mentas

[Chorus]
 G           D
 duh Gusti paringono dalan sae
 Bm            Em
 kabeh iki tak songgo dewe
    D    C          D           G
 nrimo kahanan sing wis dadi takdirku
 Em     Am       D        G   D
  ning aku ora bakal mundur

[Musik]
G C D G
Bm Em C D G D

 G                    C
opo sing tak roso rabiso tak ucap
   Am                    D
anane ngelus dodo karo sregep ndongo
G                   C
aku rabakal nyalahke sopo-sopo
      Am                    D
kabeh jalaran Gusti rabakal tak getuni

Bm            Em
awan wengi udan lan panas
        C    D        G
tak lakoni kanthi ikhlas
 Bm                    Em
omongan uwong nganti ora tak gagas
    C         D        G     D       
supoyo awakedewe cepet mentas

[Chorus]
 G             D
 duh Gusti paringono dalan sae
 Bm            Em
 kabeh iki tak songgo dewe
    D    C          D           G
 nrimo kahanan sing wis dadi takdirku
 Em     Am       D        G   D
  ning aku ora bakal mundur

 G              D
 duh Gusti tuntuno lakuku
     Bm           Em       D
 Supoyo aku ora salah dalan
       C        D        G        Em
 nglakoni urip iki, sing akeh pacoban
      Am        D        G
 mugo dadi dalanku golek berkah
      C         D             C  Cm  G
 mugo dadi dalanku golek berkah

close

Chord Rara Mutiara Lainnya