Reva Wijaya Los Gak Rewel Chord

[Verse]
      C             G
nongko enom jenenge tewel
          Am             Em
los los wae aku panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe koe
    G               C
ngguyu wis marem atiku

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G 
C

Am               F
 koyo sego mambu kabeh omonganmu
C           G
 ra kenek dipercoyo karo digugu
Am                 F
 ngene ngono salah jadi serba salah
C       G
 ku nuruti opo karepmu
Am             F
 kowe ora biso nggawe seneng ati
C         G
 mung bisane nggawe jeles wae

[Chorus]
         C             G
 nongko enom jenenge tewel
           Am              Em
 los los wae aku panggah gak rewel
           F
 senajan loro atiku
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe
     G
 ngguyu

         C             G
 nongko enom jenenge tewel
           Am              Em
 los los wae aku panggah gak rewel
           F
 senajan loro atiku
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe
     G               C
 ngguyu wis marem atiku

[Musik]
Am

Am               F
 koyo sego mambu kabeh omonganmu
C           G
 ra kenek dipercoyo karo digugu
Am                 F
 ngene ngono salah jadi serba salah
C       G
 ku nuruti opo karepmu
Am             F
 kowe ora biso nggawe seneng ati
C         G
 mung bisane nggawe jeles wae

[Chorus]
         C             G
 nongko enom jenenge tewel
           Am              Em
 los los wae aku panggah gak rewel
           F
 senajan loro atiku
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe
     G
 ngguyu

         C             G
 nongko enom jenenge tewel
           Am              Em
 los los wae aku panggah gak rewel
           F
 senajan loro atiku
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe
     G               C
 ngguyu wis marem atiku

[Outro]
C G Am Em
F C Dm G 
C



Lihat Semua Chord Reva Wijaya

Chord Kunci Gitar Terkait: