Kunci Gitar Rinda Bimar - Reksogati Ninggal Janji Chord




Rinda Bimar Reksogati Ninggal Janji Chord

[Intro]
C Am F G
C Am F G C
F G Am

[Verse]
Am                 C
 kemerlip lintang neng langit
F                 C         G
 ngelengake aku marang sliramu
Am                  Em
 senadyan wes suwe lawase
F                C       G
 kisah asmoro awak'e dewe

F                         C
 tetep tak simpen neng njero atiku
F                  C           G
 senadyan saiki aku wes karo wong liyo
F                        C
 tak ukir indah neng lelakon uripku
A#                  F
 kembang tresno iki

[Chorus]
        C            Am
kisah indah neng mediun
     F          C    G
alun alun rekso gati
    C              Am
senadyan to tali tresno
      F     G   C       Dm G
pedot pupus ora dadi

Am               C
 ora tak getuni ngenal awakmu
F                    C       G
 wes tak lilakne pahit manise
F                         C
 tetep tak simpen neng njero atiku
F                  C           G
 senadyan saiki aku wes karo wong liyo
F                        C
 tak ukir indah neng lelakon uripku
A#                  F G
 kembang tresno iki

[Chorus]
      C              Am
kisah indah neng mediun
     F     G    C    G
alun alun rekso gati
    C              Am
senadyan to tali tresno
      F     G   C
pedot pupus ora dadi

[Int]
G# A# D# Cm
G# A# C
F  G  C  Am F G C  F G C
   haa haa

F                        C
 tak ukir indah neng lelakon uripku
A#                  F G
 kembang tresno iki

[Chorus]
      C              Am
kisah indah neng mediun
     F     G    C    G
alun alun rekso gati
    C              Am
senadyan to tali tresno
      F     G   C    G
pedot pupus ora dadi

      C              Am
kisah indah neng mediun
     F     G   C     G
alun alun dadi saksi
       C              Am
sampai jumpa sampai nanti
      F    G         C
rekso gati ninggal janji
Am     F    G         C
 rekso gati ninggal janji



Chord Gitar Terkait