Kunci Gitar Rindra Putra - Aku Ikhlas Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Rindra Putra - Aku Ikhlas Chord

Capo fret 3

[Intro]
C F G
Em Am Dm G C  

[Verse]
  C               G
matur nuwun wis tau ngancani
        F     G           C
nanging saiki kowe mblenjani
 C             G
aku eling lehmu nglarani
  F                G           C
kowe lungo gandeng karo wong liyo

Am     Em       F       C
 yowis rapopo atiku loro
Am     Em
 yowis rapopo
  F                   G
kowe gandeng wong liyo

[Chorus]
 F    G        Em           Am
  aku wis lilo yen kowe ngliyo
 Dm         G          C
  tak dongakno kowe tambah bahagio
 F    G      Em           Am
  aku rapopo yen kowe ngliyo
  Dm                G           C
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo

[Int]
Am Em F C
Am Em F C

 C             G
aku eling lehmu nglarani
  F                G           C
kowe lungo gandeng karo wong liyo

Am     Em       F       C
 yowis rapopo atiku loro
Am     Em
 yowis rapopo
  F                   G
kowe gandeng wong liyo

[Chorus]
 F    G        Em           Am
  aku wis lilo yen kowe ngliyo
 Dm         G          C
  tak dongakno kowe tambah bahagio
 F    G      Em           Am
  aku rapopo yen kowe ngliyo
  Dm                G           C
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo

 F        G       Em          Am
  kowe kudu lilo yen aku ngliyo
 Dm          G          C
  tak dongakno kowe tambah bahagio
 F        G        Em        Am
  kowe kudu nrimo yen aku lungo
    Dm            G           C
 kudu ikhlas aku karo wong liyo

 F    G        Em           Am
  aku wis lilo yen kowe ngliyo
 Dm         G          C
  tak dongakno kowe tambah bahagio
 F    G      Em           Am
  aku rapopo yen kowe ngliyo
  Dm                G           C
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo
  F              G           C
 aku ikhlas kowe karo wong liyo


close

Chord Rindra Putra Lainnya