Kunci Gitar Safira Inema - Karo Aku Wae Chord




Safira Inema Karo Aku Wae Chord

[Chorus]
              F        G
 yen sayangmu menghianati
           Em   E   Am
 nggarai kowe loro ati
          Dm             F
 putusen ae ojo diteruske
            G
 karo aku wae

             F        G
 yen cintamu disepelekke
            Em  E   Am
 ngeroso ra ono regane
            Dm                 F
 ikhlasno wae mending dilalekne
          G        C
 lanjut karo aku wae

[Intro]
F G Em Am F G

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F
sayangku nyang kowe

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe
               Am
aku meneng ngenteni
          F  G
putusmu wae

      F     G
wis suwe aku
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu

[Chorus]
              F        G
 yen sayangmu menghianati
           Em   E   Am
 nggarai kowe loro ati
          Dm             F
 putusen ae ojo diteruske
            G
 karo aku wae

             F        G
 yen cintamu disepelekke
            Em  E   Am
 ngeroso ra ono regane
            Dm                 F
 ikhlasno wae mending dilalekne
          G        C
 lanjut karo aku wae

[Musik]
Am
F G Em Am F G

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F  G
sayangku nyang kowe

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe
               Am
aku meneng ngenteni
          F  G
putusmu wae

      F     G
wis suwe aku
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu

[Chorus]
              F        G
 yen sayangmu menghianati
           Em   E   Am
 nggarai kowe loro ati
          Dm             F
 putusen ae ojo diteruske
            G
 karo aku wae

             F        G
 yen cintamu disepelekke
            Em  E   Am
 ngeroso ra ono regane
            Dm                 F
 ikhlasno wae mending dilalekne
          G        C
 lanjut karo aku wae

[Outro]
Dm F G C



Chord Gitar Terkait