Kunci Gitar Safira Inema - Lakon Opo Iki Chord




Safira Inema Lakon Opo Iki Chord

Capo fret 4

[Chorus]
 C
 rasane ati
     Dm
 ora sanggup maneh
       F
 nahan roso kangen
           C      G  
 sing ra jelas ujunge

 C
 pingin rasane
           Dm
 wes cukup semene wae
         F
 nanging soyo abot
       C         G  C
 abot aku ra sanggup

[Intro]
C Dm F C-G C-C

       F
lakon opo iki
          G
sing lagi tak jalani
        Em
koyo ngene
            Am
rasane bingunge ati
       F     G  G-F-Am-G
lakon opo iki

           F
pingin tak akhiri
        G
kabeh lelakon iki
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati
           F     G
pingin tak akhiri

[Chorus]
 C
 rasane ati
     Dm
 ora sanggup maneh
       F
 nahan roso kangen
           C      G  
 sing ra jelas ujunge

 C
 pingin rasane
           Dm
 wes cukup semene wae
         F
 nanging soyo abot
       C         G
 abot aku ra sanggup

 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe
 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe

[Musik]
C Dm F C G
C Dm F C G C

           F
pingin tak akhiri
        G
kabeh lelakon iki
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati
           F     G
pingin tak akhiri

[Chorus]
 C
 rasane ati
     Dm
 ora sanggup maneh
       F
 nahan roso kangen
           C      G  
 sing ra jelas ujunge

 C
 pingin rasane
           Dm
 wes cukup semene wae
         F
 nanging soyo abot
       C         G
 abot aku ra sanggup

 C
 rasane ati
     Dm
 ora sanggup maneh
       F
 nahan roso kangen
           C      G  
 sing ra jelas ujunge

 C
 pingin rasane
           Dm
 wes cukup semene wae
         F
 nanging soyo abot
       C         G
 abot aku ra sanggup

 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe
 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe

[Outro]
C-C-C-C



Chord Gitar Terkait