Kunci Gitar Seli Arnelita - Ikhlaske Sliramu Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Seli Arnelita - Ikhlaske Sliramu Chord

[Intro]
C  A  Dm  Fm G

[Verse]
C                   A
yen iki wes takdirku
       Dm
tak tompo ikhlas
       Fm     G
tak tompo legowo

  C                  G
wengi iki sing ra ono lintang
     Am                Em
nggambarke loro ning ati kulo
    F            G
mungkin wes takdire
       Em         Am
kowe lungo seko kene
       F    G      C
tak trimo opo anane

C                    G
janjimu sing tak eleng-eleng
  Am                    Em
kowe bakal setyo ning ati kulo
       F           G
akhire mbok sepelekke
    Em          Am
aku mbok tinggalke
          Dm         G            C
ra ngrasakke aku kelaran neng kene

    Am       Em
umpomo iki wes dalane
       F
tak tompo kehendake
   C           G         
Gusti sing maringi
    Am           Em
semogo dalan amber dinggo kowe
    F               G
ra ono tok larani koyo aku

[Chorus]
       F        G 
 lungo o sing adoh ra sah
   Em          Am
 bali neng uripku
     Dm              G
 aku wis wegah ngrasakke loro
 C           C7
 neng jero dodo

       F      G
 dan semoga cintamu
   Em           Am
 kekal dengan dia
     Dm
 aku mung iso
 Fm          G          C
 mung iso ikhlaske sliramu

[Musik]
Am Em F Fm C G/B
Am Em F G C

    Am       Em
umpomo iki wes dalane
       F
tak tompo kehendake
   C           G         
Gusti sing maringi
    Am           Em
semogo dalan amber dinggo kowe
    F               G
ra ono tok larani koyo aku

[Chorus]
       F        G 
 lungo o sing adoh ra sah
   Em          Am
 bali neng uripku
     Dm              G
 aku wis wegah ngrasakke loro
 C           C7
 neng jero dodo

       F      G
 dan semoga cintamu
   Em           Am
 kekal dengan dia
     Dm
 aku mung iso
 Fm          G          F
 mung iso ikhlaske sliramu

       F        G 
 lungo o sing adoh ra sah
   Em          Am
 bali neng uripku
     Dm              G
 aku wis wegah ngrasakke loro
 C             C7
 neng jero dodo

       F      G
 dan semoga cintamu
   Em           Am
 kekal dengan dia
     Dm
 aku mung iso
 Fm          G          C
 mung iso ikhlaske sliramu


close

Chord Seli Arnelita Lainnya