Kunci Gitar Selia Meida - Siji Saklawase Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Selia Meida - Siji Saklawase Chord

[Intro]
F  G  Em G Am
Dm G C

[Verse]
C                  F  -Em
 milih siji saklawase
Dm                 G   -F
 ojo nggawe larane ati
Em                 Dm        -Em
 gawe susah urip dadi bubrah
F       G           C
 gawe seneng urip dadi mulyo

Dm          G
mlaku seng ati ati
 Em          Am
ojo nganti lali
    Dm                   G
tresnoku siji kanggo awakmu

[Chorus]
      C          Em          Am     A
opo koyo ngene caramu nglarakke ati
      Dm                         G
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku
       Em             A
remuk atiku yen tak teruske
        Dm
mending aku kelangan
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku

[Int]
Am F G C
Am F Dm G C

        C         F
milih siji saklawase
Dm                 G
 ojo nggawe larane ati
Em                 Dm
 gawe susah urip dadi bubrah
F       G           C
 gawe seneng urip dadi mulyo

Dm          G
mlaku seng ati ati
 Em          Am
ojo nganti lali
    Dm                   G
tresnoku siji kanggo awakmu

[Chorus]
      C          Em          Am     A
opo koyo ngene caramu nglarakke ati
      Dm                         G
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku
       Em             A
remuk atiku yen tak teruske
        Dm
mending aku kelangan
    F               G         C   G
tak lakoni seng wes dadi dalanku

      C          Em          Am     A
opo koyo ngene caramu nglarakke ati
      Dm                         G
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku
       Em             A
remuk atiku yen tak teruske
        Dm
mending aku kelangan
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku

       Em             A
remuk atiku yen tak teruske
        Dm
mending aku kelangan
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku
    F      G                    C
tak lakoni seng wes dadi dalanku
Gunakan Guitar Tuner untuk stem Gitar anda dengan mudah tanpa download aplikasi.

Atau gunakan fitur Request Chord untuk request lagu yang belum di posting di web ini.

Lihat Semua Kunci Gitar Selia Meida Chord


close

Chord Selia Meida Lainnya