Shinta Gisul Roso Ati Chord

[Intro]
F G F G C
 
[Verse]
           F       G
tulung jogoen atiku
           C       Em   Am
ojo nganti ngeliyo atimu
          F             G
mergo gedene roso tresno
               C   C7
mung kanggo sliramu

         F                G
sepi rasane adoh karo kowe
             C      Em    Am
kepingin nyanding selawase
         F                 G
tansah kelingan abot rasane
            C
yen lagi kasmaran

[Int]
F G F G C

[Chorus]
     F               G
 sak tenane ati iki ora lilo
        C             Em      Am
 kowe pamit kerjo ninggal aku lungo
            Dm                   G
 demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
                  C    C7
 supoyo biso urip mulyo

         F                      G
 pesenku mung siji kowe biso njogo ati
            C         Em      Am
 mergo mung kowe sing tak tresnani
            Dm               G
 cepet enggalo bali aku ning kene
                  C    G
 tansah setyo ngenteni

[Musik]
C F G
C F G
F G F G C 

           F       G
tulung jogoen atiku
           C       Em  Am
ojo nganti ngeliyo atimu
          F             G
mergo gedene roso tresno
               C   C7
mung kanggo sliramu

         F                G
sepi rasane adoh karo kowe
             C      Em    Am
kepingin nyanding selawase
         F                 G
tansah kelingan abot rasane
            C
yen lagi kasmaran

[Int]
F G F G C

[Chorus]
     F               G
 sak tenane ati iki ora lilo
        C             Em      Am
 kowe pamit kerjo ninggal aku lungo
            Dm                   G
 demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
                  C    C7
 supoyo biso urip mulyo

         F                      G
 pesenku mung siji kowe biso njogo ati
            C         Em      Am
 mergo mung kowe sing tak tresnani
            Dm               G
 cepet enggalo bali aku ning kene
                  C    G
 tansah setyo ngenteni
            F                  G
 cepet enggalo bali aku ning kene 
                  C
 tansah setyo ngenteni



Lihat Semua Chord Shinta Gisul

Chord Kunci Gitar Terkait: