Kunci Gitar Sing Tenang - Kepekso Tresno Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Sing Tenang Kepekso Tresno Chord

Capo di fret 4

[Intro]
F G Em Am
Dm Fm G

[Verse]
C      Am    F
tak akoni aku ora tresno
 G                 C
ati iki saktenane ora nggo sliramu
  C               Am
pingin tak rampungke
    F
hubunganku ro kowe
  G                     C
loro atiku ngapusi sabendinane

  F             G
perih kepekso aku
     Em           Am
njalani kisahku iki
  Dm        E          Am
kesel rogo iki aku leh ngrasakke

    F          G
wis cukup mendingan
       Em           Am
awak dewe bubaran wae
   Dm          G          C         G
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe

[Chorus]
     F     G        Em           Am
 tresno iki ra iso tak peksakke
    Dm       G          C
 mesti kudu aku jujur karo kowe
   F          G         Em        Am
 kesikso batinku njalani kisah iki
      Dm         G            C
 ngapurane yen aku nglarani atimu

[Musik]
F G Em Am
Dm G C F G

  F             G
perih kepekso aku
     Em           Am
njalani kisahku iki
  Dm        E          Am
kesel rogo iki aku leh ngrasakke

    F          G
wis cukup mendingan
       Em           Am
awak dewe bubaran wae
   Dm          G          C         G
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe

[Chorus]
     F     G        Em        Am
 tresno iki ra iso tak peksakke
    Dm       G          C
 mesti kudu aku jujur karo kowe
   F          G         Em        Am
 kesikso batinku njalani kisah iki
      Dm         G            C    D
 ngapurane yen aku nglarani atimu

 [Overtune]
     G     A        F#m       Bm
 tresno iki ra iso tak peksakke
    Em       A          D
 mesti kudu aku jujur karo kowe
   G          A         F#m       Bm
 kesikso batinku njalani kisah iki
      Em         A            D
 ngapurane yen aku nglarani atimu
      Em         A            D
 ngapurane yen aku nglarani atimu
      Em    A               G     Gm D
 ngapurane wis cukup semene wae
Lihat Semua Sing Tenang Chord


close

Chord Sing Tenang Lainnya