Kunci Gitar Syahiba Saufa feat. James AP - Kuat Ati Chord




Syahiba Saufa feat. James AP Kuat Ati Chord

Capo fret 2

[Intro]
C F Dm G

[Verse]
  C               G             Am
sayang sing tak suwun mung pangapuramu
       Dm                       G
dudu karep ati iki ninggalke sliramu
  Em                     Am
sayang lungaku ora bakal keliyo tresno
       Dm                 G
mendem roso senajan atiku loro

[Intro]
G

  C            G        Am
sayang maafkan orang tuaku
         Dm                   G
bukan maksud hati ini tuk kecewakanmu
  Em                       Am
sayang yakinlah suatu saat nanti
         Dm
ku berjanji sehidup semati
  G                           C
dadi siji denganmu pujaan hati

[Chorus]
  F              G
sayang hanya satu yang ku mau
      Em                  Am
cukup restu dari orang tuamu
      Dm
tresnoku lan tresnomu
       G                           C
supoyo langgeng ora bakal dadi semu

         F              G
pujaan hati tak suwun sing kuat ati
          Em                     Am
mergo tresno iki kita yang jalani
       Dm                         G
mugo kabeh mangestoni katresnan iki
                  C
mugo Gusti ngijabahi

[Int]
F G Em Am
Dm G C G

  C            G        Am
sayang maafkan orang tuaku
         Dm                   G
bukan maksud hati ini tuk kecewakanmu
  Em                       Am
sayang yakinlah suatu saat nanti
         Dm
ku berjanji sehidup semati
  G                           C
dadi siji denganmu pujaan hati

[Chorus]
  F              G
sayang hanya satu yang ku mau
      Em                  Am
cukup restu dari orang tuamu
      Dm
tresnoku lan tresnomu
       G                           C
supoyo langgeng ora bakal dadi semu

         F              G
pujaan hati tak suwun sing kuat ati
          Em                     Am
mergo tresno iki kita yang jalani
       Dm                         G
mugo kabeh mangestoni katresnan iki
                  C
mugo Gusti ngijabahi

       Dm                       G
mugo kabeh mangestoni katresnan iki
                  F G C
mugo Gusti ngijabahi



Chord Gitar Terkait