Kunci Gitar Ucup Klaten - Sangu Urip Chord




Ucup Klaten Sangu Urip Chord

Capo fret 5

[Intro]
F G C
F G C
G-Am-B

[Verse]
         C                    G
kanca-kanca urip iku sing tenanan
        G                      C
golek ilmu kanggo sangu masa depan
       C                   F
aja gampang katut rusake jaman
        C        G        C
tetep jaga perilaku kesopanan

          F               C
arep nang omah apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh pada bungah
    F             C
aja lali dijaga akhlake
       G                C   G
mulya uripe uga akherate

        C                   G
golek ilmu ora kabeh gawe penak
            G                        C
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak
          C                  F
gek ning omah diseneni ro ibune
       C            G       C
merga aku mung nyekeli hp wae

          F               C
arep nang omah apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh pada bungah
    F             C
aja lali dijaga akhlake
       G                C   G
mulya uripe uga akherate

[Int]
C F C F
C F C F
C F C F
C F C
G C F G C
G-Am-B

        C                   G
golek ilmu ora kabeh gawe penak
            G                        C
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak
          C                  F
gek ning omah diseneni ro ibune
       C            G       C
merga aku mung nyekeli hp wae

[Chorus]
          F               C
arep nang omah apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh pada bungah
    F             C
aja lali dijaga akhlake
       G                C
mulya uripe uga akherate

          F               C
arep nang omah apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh pada bungah
    F             C
aja lali dijaga akhlake
       G                C
mulya uripe uga akherate
       G                C
mulya uripe uga akherate



Chord Gitar Terkait