Kunci Gitar Vita Alvia - Cangkeman Chord




Vita Alvia Cangkeman Chord

[Intro]
Am  G Am
Dm  G Am
Am  G Am
Dm  G Am

[Verse]
Am
iki ono cerito
         G                 Am
nduwe konco seneng rasan rasan
Dm
opo lahirmu biyen
    G        Am                 E
awakmu dipisuhi ora diadzani

Am
gawene rono rene
         G                Am
golek konco dijak'i cangkeman
Dm
ora mikir mburine
      G             Am
iso dipentungi kancane

    G
opo ora mbok pikir
    F
ra ono wong sempurno
         G
wes geg ndangmu lereno
E             Am
 ojo nggawe duso

[Int]
Am  G  Dm Dm Dm Am E

[Chorus]
        Am
ning ngarepku kowe ngapik ngapik
        G
ning mburiku kowe yo ngrasani
          Dm
seneng ngece seneng nyinyir
         Dm
koyo bunglon ning wit klopo
          Dm         Am E
koyo wong ra nduwe duso

        Am
mbok kiro aku ora ngerti
    G
padahal aku iki nyabari
          Dm
sak senengmu lakmu ngomong
          Dm
sak senengmu lakmu ngece
        Dm      Am E
aku wes ora peduli

       G
wes to lereno
        C
lakmu nggawe cangkeman
   G
ilingo ambi duso
                   Am  E
ora ono wong sempurno

Am
iki ono cerito
         G                 Am
nduwe konco seneng rasan rasan
Dm
opo lahirmu biyen
    G        Am                 E
awakmu dipisuhi ora diadzani

Am
gawene rono rene
         G                Am
golek konco dijak'i cangkeman
Dm
ora mikir mburine
      G             Am
iso dipentungi kancane

    G
opo ora mbok pikir
    F
ra ono wong sempurno
         G
wes geg ndangmu lereno
E             Am
 ojo nggawe duso

[Int]
Am  G  Dm Dm Dm Am E

[Chorus]
        Am
ning ngarepku kowe ngapik ngapik
        G
ning mburiku kowe yo ngrasani
          Dm
seneng ngece seneng nyinyir
         Dm
koyo bunglon ning wit klopo
          Dm         Am E
koyo wong ra nduwe duso

        Am
mbok kiro aku ora ngerti
    G
padahal aku iki nyabari
          Dm
sak senengmu lakmu ngomong
          Dm
sak senengmu lakmu ngece
        Dm      Am
aku wes ora peduli

        Am
ning ngarepku kowe ngapik ngapik
        G
ning mburiku kowe yo ngrasani
          Dm
seneng ngece seneng nyinyir
         Dm
koyo bunglon ning wit klopo
          Dm         Am E
koyo wong ra nduwe duso

        Am
mbok kiro aku ora ngerti
    G
padahal aku iki nyabari
          Dm
sak senengmu lakmu ngomong
          Dm
sak senengmu lakmu ngece
        Dm      Am
aku wes ora peduli

       G
wes to lereno
        C
lakmu nggawe cangkeman
   G
ilingo ambi duso
                   Am
ora ono wong sempurno
   E
ilingo ambi duso
                   Am   Am E Am
ora ono wong sempurno



Chord Gitar Terkait