Vita Alvia Kacang Lali Kulite Chord

Capo fret 4

[Intro]
Em D D C D Em
Em D D C D Em

[Verse]
Em                         Am
sekirane riko wes sing demen maning
D             C           Em
lilo sun lilo riko lalekno
Em                       Am
sekirane riko wes duwe liyane
D                C               Em
sing paran-paran isun riko tinggal

[*]
  D                Em 
dienggo paran nduwe demenan
  D                Em
kadong atine kanggo wong liyan

[Int]
C D Em

[Chorus]
      Em
 koyo kacang lali kulite
          D
 bengen sayang saiki sing gape
        D
 korban sun seprono seprene
           C  D    Em
 koyo sing ono regane

      Em
 koyo kacang lali kulite
          D
 bengen sayang saiki sing gape
        D
 korban sun seprono seprene
           C  D    Em
 koyo sing ono regane

[#]
       Am                  Em
 yaduh Gusti apuo nasib awak iki
  D
 isun hang nunggoni
           C    D    Em
 wong liyo hang nduweni

[Musik]
Em D D C D Em
Em D D C D Em

Em                         Am
sekirane riko wes sing demen maning
D             C           Em
lilo sun lilo riko lalekno
Em                       Am
sekirane riko wes duwe liyane
D                C               Em
sing paran-paran isun riko tinggal

[*]
  D                Em 
dienggo paran nduwe demenan
  D                Em
kadong atine kanggo wong liyan

[Int]
C D Em

[Chorus]
      Em
 koyo kacang lali kulite
          D
 bengen sayang saiki sing gape
        D
 korban sun seprono seprene
           C  D    Em
 koyo sing ono regane

      Em
 koyo kacang lali kulite
          D
 bengen sayang saiki sing gape
        D
 korban sun seprono seprene
           C  D    Em
 koyo sing ono regane

[#]
       Am                  Em
 yaduh Gusti apuo nasib awak iki
  D
 isun hang nunggoni
           C    D    Em
 wong liyo hang nduweni

[Chorus]
      Em
 koyo kacang lali kulite
          D
 bengen sayang saiki sing gape
        D
 korban sun seprono seprene
           C  D    Em
 koyo sing ono regane

      Em
 koyo kacang lali kulite
          D
 bengen sayang saiki sing gape
        D
 korban sun seprono seprene
           C  D    Em
 koyo sing ono regane

[#]
       Am                  Em
 yaduh Gusti apuo nasib awak iki
  D
 isun hang nunggoni
           C    D    Em
 wong liyo hang nduweni
  D
 isun hang nunggoni
           C    D    Em
 wong liyo hang nduweni



Lihat Semua Chord Vita Alvia

Chord Kunci Gitar Terkait: