Kunci Gitar Vita Alvia - Minggir Awas Pliket Chord




Vita Alvia Minggir Awas Pliket Chord

Capo fret 1

[Verse]
C                  F
mas kowe ojo sok ganteng
    G                    C
senajan wis sukses uripmu
      Am                Dm
elek-elek mbiyen aku uwis tau
      G                C
kringeten bareng awakmu

                C
minggir awas pliket
                      F
hooh iyooh, hooh iyooh
                      G
hooh iyooh, hooh iyooh
                      C
hooh iyooh, hooh iyooh

                      C
hooh iyooh, hooh iyooh
                      F
hooh iyooh, hooh iyooh
                      G
hooh iyooh, hooh iyooh
                      C
hooh iyooh, hooh iyooh
             C
hooh iyo iyo

C                 F
mas kowe ojo ngaku-ngaku
      G                 C
ngoco'o sawangen dapurmu
     Am             Dm
tangio ojo miring turumu
      G               C
ora sudi aku karo awakmu

[Chorus]
                 F
ora masalah kowe ngenyek aku
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu
G                       C
 tak dolne bengkok bapakku

                    F
kowe urung ngerti sopo aku
                      C
aku ratu youtube sing paling ayu
                    Dm
minggato soko ngarepku
G                      C
 timbang tak pancal raimu

                 F
ora masalah kowe ngenyek aku
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu
G                        C
 tak nyolong pitek tanggaku

                    F
sopo seng sudi karo dangkringanmu
                   C
duwe manuk yok ora kaku kaku
               Dm
reneo nyedako aku sayang
G                      C
 rene tak keplak gundulmu

                C
minggir awas pliket
                      F
hooh iyooh, hooh iyooh
                      G
hooh iyooh, hooh iyooh
                      C
hooh iyooh, hooh iyooh

                      C
hooh iyooh, hooh iyooh
                      F
hooh iyooh, hooh iyooh
                      G
hooh iyooh, hooh iyooh
                      C
hooh iyooh, hooh iyooh
             C
hooh iyo iyo

C                  F
mas kowe ojo sok ganteng
    G                    C
senajan wis sukses uripmu
      Am                Dm
elek-elek mbiyen aku uwis tau
          G             C
gandeng pupu karo awakmu

[Chorus]
                 F
ora masalah kowe ngenyek aku
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu
G                       C
 tak dolne bengkok bapakku

                    F
kowe urung ngerti sopo aku
                      C
aku ratu youtube sing paling ayu
                    Dm
minggato soko ngarepku
G                      C
 timbang tak pancal raimu

                 F
ora masalah kowe ngenyek aku
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu
G                        C
 tak nyolong pitek tanggaku

                    F
kowe urung ngerti sopo aku
                      C
aku ratu youtube sing paling ayu
                    Dm
minggato soko ngarepku
G                      C
 timbang tak pancal raimu



Chord Gitar Terkait