WKPkru Saktenane Chord

Capo fret 3

[Intro]
C Fm C Fm
C F G

[Verse]
   C
mendung peteng 
Em               F
 tutupono iluh iki
G                  C
sing mili deres ono pipi
A                 Dm
 tambanono loroku ning jero ati
          G                  C      G
rangkulen aku, balio ning sandingku

C
udan riwis-riwis
Em                F
 ora uwes nggonku nangis
G                    C
yen eleng kowe koyongene larane
A             Dm
 sak iki aku uwes ngrumangsani
        G                  C  C7
nyatane esemmu, udu dinggo aku

[Reff]
      F     G
 saktenane ati iki
   Em       Am
 durung lilo
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo

       F            G
 jujur sak jerone atiku
      Em      Am
 iseh ono jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku

[Int]
F G C

 C
udan riwis-riwis
C7                F
 ora uwes nggonku nangis
G                    C
yen eleng kowe koyongene larane
A             Dm
 sak iki aku uwes ngrumangsani
        G                  C  C7
nyatane esemmu, udu dinggo aku

[Reff]
      F     G
 saktenane ati iki
   Em       Am
 durung lilo
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo

       F            G
 jujur sak jerone atiku
      Em      Am
 iseh ono jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku

[Musik]
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C

|Reff End]
      F     G
 saktenane ati iki
   C        Am
 durung lilo
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo

       F            G
 jujur sak jerone atiku
      C       Am
 iseh ono jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku

      F     G
 saktenane ati iki
   C        Am
 durung lilo
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo

       F            G
 jujur sak jerone atiku
      C       Am
 iseh ono jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku

[Outro]
C



Lihat Semua Chord WKPkru

Chord Kunci Gitar Terkait: