Woro Widowati Angin Dalu Chord

Capo fret 2

[Intro]
C D Bm Em
C D G

[Verse]
                G
nduwe ku mung roso tresno
                Bm
nduwe ku mung roso sayang
            C                D
nganti nyawaku ninggalke rogo
        C         D
rosoku ora ilang

               G
tresno ning njero dodo
                 Bm
sing tak jaluk imbangono
       C             D
masio aku ra sugih bondo
            G
moh yen digawe loro

[Chorus]
      C         D
sak pedote nafasku
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu
        Am                  D
ora ono liyane sing neng atiku

      C          D
sak oncat'e nyawaku
    Bm           Em
ora ngaleh tresnaku
       Am            D          G
ademe angin dalu dadi saksi bisu

[Int]
C D Bm Em
Am D G
C D Bm Em
Am D G

               G
tresno ning njero dodo
                 Bm
sing tak jaluk imbangono
       C             D
masio aku ra sugih bondo
            G
moh yen digawe loro

[Chorus]
      C         D
sak pedote nafasku
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu
        Am                  D
ora ono liyane sing neng atiku

      C          D
sak oncat'e nyawaku
    Bm           Em
ora ngaleh tresnaku
       Am            D          G
ademe angin dalu dadi saksi bisu

      C         D
sak pedote nafasku
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu
        Am                  D
ora ono liyane sing neng atiku

      C          D
sak oncat'e nyawaku
    Bm           Em
ora ngaleh tresnaku
       Am            D          G
ademe angin dalu dadi saksi bisu
       Am            D          G
ademe angin dalu dadi saksi bisu



Lihat Semua Chord Woro Widowati

Chord Kunci Gitar Terkait: