Woro Widowati Dudu Pilihanmu Chord

Intro]
C G Dm G

[Verse]
      C                 G
tresnoku tak pasrahne sliramu
      Am                 Em
neng opo malah ninggali tatu
  F                C       Am
kebangeten tenan tego atimu
Dm                G
mentolo nglarani aku

   C                  G
atiku wes tak wehne sliramu
     Am                 Em
nyatane iseh nggawe nangisku
    F                    C    Am
mungkin iki emang uwes nasibku
 Dm     G         C  G
aku dudu pilihanmu

[Chorus]
           Am         Em
 lilo ra lilo aku kudu lilo
        F                 C      G
 yen atimu mileh ngaleh wong liyo
     Am               Em
 senajan kroso loro neng dodo
        F                  G
 tak ikhlasne yen kudu pedot tresno
          C
 aku ra popo

[Musik]
C G Dm G   

   C                  G
atiku wes tak wehne sliramu
     Am                 Em
nyatane iseh nggawe nangisku
    F                    C    Am
mungkin iki emang uwes nasibku
 Dm     G         C G
aku dudu pilihanmu

[Chorus]
           Am         Em
 lilo ra lilo aku kudu lilo
        F                 C      G
 yen atimu mileh ngaleh wong liyo
     Am               Em
 senajan kroso loro neng dodo
        F                  G
 tak ikhlasne yen kudu pedot tresno
          C
 aku ra popo

           Am         Em
 lilo ra lilo aku kudu lilo
        F                 C      G
 yen atimu mileh ngaleh wong liyo
     Am               Em
 senajan kroso loro neng dodo
        F                  G
 tak ikhlasne yen kudu pedot tresno
          C
 aku ra popo



Lihat Semua Chord Woro Widowati

Chord Kunci Gitar Terkait: