Kunci Gitar Yudanosel - Legowo Chord




Yudanosel Legowo Chord

[Intro]
F G Em Am
Dm G C G

[Verse]
      C          F
nelongso roso ati iki
G                   C
 kelingan lungamu wingi
Am                    Dm
 tanpo sebab tanpo ngomong opo-opo
  G                        C       G
kowe tego lungo ninggal crito loro

   C             F
saiki wes bedo dalane
G                 C
 kowe uwis ro liyane
Am                   Dm
 ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
    G                  C
senajan njero ati loro rasane

[Reff]
            F        G
 aku wis ikhlas nompo kahanane
      Em                   Am
 lalekno wae tresnaku dinggo kowe
                  Dm
 cukup aku sing loro
      G                     C
 dongaku siji mugo kowe bahagio

[Musik]
Em Am Em Am
F G C G

   C             F
saiki wes bedo dalane
G                 C
 kowe uwis ro liyane
Am                   Dm
 ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
    G                  C
senajan njero ati loro rasane

[Reff]
            F        G
 aku wis ikhlas nompo kahanane
      Em                   Am
 lalekno wae tresnaku dinggo kowe
                  Dm
 cukup aku sing loro
      G                     C
 dongaku siji mugo kowe bahagio

                F
 ikhlas legowo ati iki
                    G
 sing wis tok blenjani
              Em
 ora ngarep kowe teko 
            Am
 opo kowe bali
                       Dm
 nanging kowe kudu ngerti
           G
 tulus tresno iki 
                  C   C7
 mung aku sing nduweni

                F
 ikhlas legowo ati iki
                    G
 sing wis tok blenjani
              Em
 ora ngarep kowe teko 
            Am
 opo kowe bali
                       Dm
 nanging kowe kudu ngerti
           G
 tulus tresno iki 
                    C
 mung aku sing nduweni
                Dm  G
 tuluse tresno iki
                    C
 mung aku sing nduweni

[Outro]
C



Chord Gitar Terkait