Chord Abah Lala - Tan Mantan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Abah Lala Tan Mantan Chord

[Verse]
Am                 F
tan mantan, tan mantan, tan mantan
G               Am
koyo es teh plastikan
Am                 F
cantelke, cantelke paku
G               Am
terus di buang ndalan

[Intro]
Am F G
Am F G E

Am           F
wis uwis aku wis ora nggagas
 G                  Am
uwis cukup wae ora usah diteruske
  F              G
jare mencintai jebule mung ngapusi
  G
niat tak jak rabi 
        E
malah selingkuh ning mburi

 Am                    F
aku wis ra betah yen terus koyo ngene
   G                        Am
gandeng karo kowe aku mung mbok permainke
   Am                  F
mending prei wae cukup tekan semene
   G                     E
ra sah suwe suwe aku tak golek liyane

[Chorus]
Am                 F
tan mantan, tan mantan, tan mantan
G               Am
koyo es teh plastikan
Am                 F
cantelke, cantelke paku
G               Am
terus di guang ndalan

Am                    F
tan mantan, mantan mantanku
G         Am
ra sah aleman
Am                   F
sing penting aku wis tau
G          Am
wis tau kencan

[Rapp]
Am                     F
maturnuwun kanggo kowe sing wis nyepelekke
  G                          Am
roso tresno sing tulus malah mung siakke
  Am                F
tapi rapopo aku iki wis iso nerimo
   G
mending urip dewe
          Am
timbang loro jroning dodo

 Am    F   G         Am
ho ooo ra sah aleman
Am     F   G         Am  E
hu uuu aku wis tau

[Int]
Am F G
Am F G E

Am           F
wis uwis aku wis ora nggagas
 G                  Am
uwis cukup wae ora usah diteruske
  F              G
jare mencintai jebule mung ngapusi
  G
niat tak jak rabi 
        E
malah selingkuh ning mburi

 Am                    F
aku wis ra betah yen terus koyo ngene
   G                        Am
gandeng karo kowe aku mung mbok permainke
   Am                  F
mending prei wae cukup tekan semene
   G                     E
ra sah suwe suwe aku tak golek liyane

[Chorus]
Am                 F
tan mantan, tan mantan, tan mantan
G               Am
koyo es teh plastikan
Am                 F
cantelke, cantelke paku
G               Am
terus di guang ndalan

Am                    F
tan mantan, mantan mantanku
G         Am
ra sah aleman
Am                   F
sing penting aku wis tau
G          Am
wis tau kencan

Am                 F
tan mantan, tan mantan, tan mantan
G               Am
koyo es teh plastikan
Am                 F
cantelke, cantelke paku
G               Am
terus di buang ndalan

Am                    F
tan mantan, mantan mantanku
G         Am
ra sah aleman
Am                   F
sing penting aku wis tau
G          Am
wis tau kencan

[Outro]
Am F G
Am F G Am


Chord Abah Lala MG86 Lainnya