Chord Abiel Jatnika - Teu Sangka

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Abiel Jatnika Teu Sangka

[Intro]
Am G Am Dm E
F Am F E Am

[Verse]
Am
laut najan jero
                   F
masih bisa di teuleuman
     F
hate jalma mah geuning
          Am
saha nu terang
Dm     Am   F      Am
 najan deet teu kakoet
      F
anu sakitu deudeh na
        E
teu sangka geuning teu sangka
F                  Am
 satukangeun teu satia

Am
anjeun salami iyeu
                  F
teh meureun nyandiwara
          F                   Am
deudeuhna cintana ukur pura-pura
Dm          Am   F      Am
 teu jeung hate teu jeung rasa
      F
sajeroning deudeuh sayang
     E
hate rasa mah ngalayang
F                     Am
 meulit eunteup dinu lian

[Chorus]
   Am
 jauhjauh jauh tina panyangka
          F
 sangkaan mah cintana tilahir
   E
 tumekaning batin
      F       E
 asih ari gigireun
      F           E
 dina mangsa hareupeun
       F 
 satukangeun
                     Am
 cinta di bikeun ka deungeun

    Am
 peurih peurih karasa peurih
             F
 sanggeus nyaho cintana
          E
 ngan saukur akon-akon
    F            E
 geuning ari gigireun
    F           E
 na mangsa hareupeun
       F
 satukangeun
                     Am
 cinta di bikeun ka deungeun
      F                       Am
 duuu uuuh Gusti kedah kumaha

[Musik]
Am F Am F Am
F Am F E Am

Am
anjeun salami iyeu 
                  F
teh meureun nyandiwara
          F                   Am
deudeuhna cintana ukur pura-pura
Dm          Am   F      Am
 teu jeung hate teu jeung rasa
      F
sajeroning deudeuh sayang
     E
hate rasa mah ngalayang
F                     Am
 meulit eunteup dinu lian

[Chorus]
   Am
 jauhjauh jauh tina panyangka
          F
 sangkaan mah cintana tilahir
   E
 tumekaning batin
      F       E
 asih ari gigireun
      F           E
 dina mangsa hareupeun
       F 
 satukangeun
                     Am
 cinta di bikeun ka deungeun

    Am
 peurih peurih karasa peurih
             F
 sanggeus nyaho cintana
          E
 ngan saukur akon-akon
    F            E
 geuning ari gigireun
    F           E
 na mangsa hareupeun
       F
 satukangeun
                     Am
 cinta di bikeun ka deungeun
      F                       Am
 duuu uuuh Gusti kedah kumaha

Lihat Semua Chord Abiel Jatnika


Chord Abiel Jatnika Lainnya