Chord Adhimas Dewa Tricahya - Prapatan Jepun

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Prapatan Jepun Chord

Capo fret 2

[Intro]
Am  Em   F G C

[Verse]
    C             G           Am   Gm
tak sawang nganggo mripatku dewe
-C      F                        Dm   G
 kowe sesandingan karo priyo liyane
    Em       Am       F           C/E
opo kurange aku opo kurange tresnaku
         Dm                   G
nganti kowe tego mblenjani janjimu

    C          G          Am   Gm
yen pancen kuwi wis pilihanmu
-C   F        Em            Dm    G
 aku ikhlas najan iseh membekas
    Em                   Am
tak lilakke kowe tak lilakne
         Dm
senajan ati iki loro
         G                C    F-E  
nanging aku bakal tetep lilo

[Chorus]
Am                Em
ning prapatan jepun
       F            G          C     E
kowe lali janjimu sing wis setahun
Am                Em
ning terminal gayatri
        F           G            C
kowe ngucap janji malah mbok blenjani

[Int]
Am  Em  F G C
Dm Em  F G C

    C          G          Am    G
yen pancen kuwi wis pilihanmu
    F        Em            Dm    G
aku ikhlas najan iseh membekas
    Em                   Am
tak lilakke kowe tak lilakne
         Dm
senajan ati iki loro
         G                C     E
nanging aku bakal tetep lilo

[Chorus]
Am                Em
ning prapatan jepun
       F            G          C     E
kowe lali janjimu sing wis setahun
Am                Em
ning terminal gayatri
        F           G            C      E
kowe ngucap janji malah mbok blenjani

Am                Em
ning prapatan jepun
       F            G          C     E
kowe lali janjimu sing wis setahun
Am                Em
ning terminal gayatri
        Dm          G            C
kowe ngucap janji malah mbok blenjani
        Dm          G              C
kowe ngucap janji malah mbok blenjani
        Dm          G            C
kowe ngucap janji malah mbok blenjani
        Dm            G                C
kowe ngucap janji malah mbok blenjani


Chord Adhimas Dewa Tricahya Lainnya