Chord Agus Priyanto - Kangen Balimu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Agus Priyanto Kangen Balimu

[Intro]
C Am F G

[Verse]
C             Em
 ademe wengi iki
 F      G            C
aku kelingan slirahmu
C             Em
 ati rasane bingung
  F         G         C
kudu piye mikir karepe

C                   Em
 kangen sing ta rasake
  F         G        C
nanging ora nemu dalane
C              Em
 amung iso nerimo
    F        G        C
kahanan adoh karo panggonan

Em          Am
 opo kowe lali
Em                  Am
 mbiyen sing ta sayangi
      F                      G
tekan saiki aku tansah ngenteni

[Chorus]
            C               Am
  kembang mawar kembang melati
           F                   G
  ra bakal pudar tresno neng ati
            C               Am
  kembang mawar kembang melati
        F                 G
  atiku sabar setyo ngenteni

  Dm              Am
   senajan adoh paranmu
        F                      E
  kangenku mung kanggo slirahmu

[Int]
Dm Am F E Am E

C             Em
 ati rasane bingung
  F         G         C
kudu piye mikir karepe

C                   Em
 kangen sing ta rasake
  F         G        C
nanging ora nemu dalane
C              Em
 amung iso nerimo
    F        G        C
kahanan adoh karo panggonan

Em          Am
 opo kowe lali
Em                  Am
 mbiyen sing ta sayangi
      F                      G
tekan saiki aku tansah ngenteni

[Chorus]
            C               Am
  kembang mawar kembang melati
           F                   G
  ra bakal pudar tresno neng ati
            C               Am
  kembang mawar kembang melati
        F                 G
  atiku sabar setyo ngenteni

  Dm              Am
   senajan adoh paranmu
        F                      E
  kangenku mung kanggo slirahmu

            C               Am
  kembang mawar kembang melati
           F                   G
  ra bakal pudar tresno neng ati
            C               Am
  kembang mawar kembang melati
        F                 G
  atiku sabar setyo ngenteni

  Dm              Am
   senajan adoh paranmu
        F                      E
  kangenku mung kanggo slirahmu

[Outro]
Am

Lihat Semua Chord Agus Priyanto


Chord Agus Priyanto Lainnya