Chord Ajeg Mesem Official - Ngenteni

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Ajeg Mesem Official Ngenteni Chord

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G
Am Em F G

[Verse]
C        Em    Am             Em
tresnaku iki mung kanggo sliramu
F            C          Dm       G
roso ning njero ati ora biso tak apusi

[Int]
Am Em F Fm

C    Em        Am          Em
 opo iki wis garising Gusti
F         C     Dm      G
atiku lan atimu bakal dadi siji

Am      Em       F       C   -G/B
aku kangen aku rindu
Am      Em       F       D       G
sayang iki ora bakal tak sulayani

[Chorus]
 C           G           Am  G
 wis suwe anggonku ngenteni
  Dm        A      F           G
 ora sabar aku pingin ketemu sliramu
 C         G    Am           Em       
 tak jogo ati nganggo roso tresno
   Dm             A
 marang kowe sing tak sayang
   F   G     C
 pepujaning ati

Musik]
C G Am Em
F C Dm G
Am Em F G

C       Em     Am         Em
aku ngenteni ngenteni tekanmu
F             C        Dm      G
kapan kowe enggal bali gowo janjimu

Am      Em       F          C -G/B
aku kangen aku rindu
Am      Em       F       D       G
sayang iki ora bakal tak sulayani

[Chorus]
 C           G           Am  G
 wis suwe anggonku ngenteni
  Dm        A      F           G
 ora sabar aku pingin ketemu sliramu
 C         G    Am           Em       
 tak jogo ati nganggo roso tresno
   Dm             A
 marang kowe sing tak sayang
   F   G     C  A
 pepujaning ati

[Overtune]
 D           A           Bm  A
 wis suwe anggonku ngenteni
  Em        B      G           A
 ora sabar aku pingin ketemu sliramu
 D       A      B             F#m
 isaku namung nyuwun marang Gusti
 Em      B             G    A    D Bm
  mugi-mugi kabeh dongaku diijabahi
   Em            A
 mugi-mugi ho ooo
                G  Gm      D
 dongaku diijabahi ha a aaa


Chord Ajeg Mesem Offcial Lainnya