Chord Ajeng Jenggleng - Tak Loske

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Ajeng Jenggleng Tak Loske Chord

Capo fret 4

         F           G
tak lilakne tak lalekne
          Em          Am
tak ikhlasne tak e losne
         Dm
yen pancene koe
     G            C
uwis gandeng karo liyane

-C7       F         G
 ra bakal aku nggoleki
         Em         Am
ra bakal aku nggondeli
        Dm
aku wes ra sudi
       G         C
ndelok polahmu wingi

[Intro]
C F Dm G

C              G            Am  Em
tak roso kok ono seng bedo
   F          C     Dm           G
ra telat ngabari esuk, awan, bengi
C           G     Am          Em
nanging sak iki angel dihubungi
F          C     Dm       G
aku krungu koe karo liyane

Am           Em
tak kuatne atiku
F           C
ngeculne slirahmu
Am          Em
tiwas tak gemateni
   F      D            G
nyatane mblenjani janji

[Chorus]
          F           G
 tak lilakne tak lalekne
           Em          Am
 tak ikhlasne tak e losne
          Dm
 yen pancene kowe
      G            C   C7
 uwis gandeng karo liyane

          F         G
 ra bakal aku nggoleki
          Em         Am
 ra bakal aku nggondeli
         Dm
 aku wis ra sudi
        G         C
 ndelok polahmu wingi

[Musik]
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C G

C           G     Am          Em
nanging sak iki angel dihubungi
F          C     Dm       G
aku krungu koe karo liyane

Am           Em
tak kuatne atiku
F           C
ngeculne slirahmu
Am          Em
tiwas tak gemateni
   F      D            G
nyatane mblenjani janji

[Chorus]
          F           G
 tak lilakne tak lalekne
           Em          Am
 tak ikhlasne tak e losne
          Dm
 yen pancene kowe
      G            C   C7
 uwis gandeng karo liyane

          F         G
 ra bakal aku nggoleki
          Em          Am
 ra bakal aku nggondeli
         Dm
 aku wis ra sudi
        G         C
 ndelok polahmu wingi

          F           G
 tak lilakne tak lalekne
           Em          Am
 tak ikhlasne tak e losne
          Dm
 yen pancene kowe
      G            C   C7
 uwis gandeng karo liyane

          F         G
 ra bakal aku nggoleki
          Em          Am
 ra bakal aku nggondeli
         Dm
 aku wis ra sudi
        G         C
 ndelok polahmu wingi
         Dm
 aku wis ra sudi
        G         C
 ndelok polahmu wingi


Chord Ajeng Jenggleng Lainnya